Colin Farrell je zvyklý na toaletě odhalovat zadek

Colin Farrell je zvyklý na toaletě odhalovat zadek

Podivným zvykem šokuje návštěvníky pánských toalet irský herec Colin Farrell. Odmala je totiž navyklý stahovat si při močení kalhoty. "Každého tím překvapí, my už jsme ale zvyklí," shodují se Farrellovi přátelé.

Poprvé se o hercově návyku zmínili návštěvníci Filmového festivalu v Cannes, nyní se o něm novinářům rozpovídali hosté nedávného večírku v nejmenovaném londýnském pubu.

Hvězda historického velkofilmu Alexandr Veliký se ale za svůj zadek, který pravidelně odhaluje při močení u pisoárů na pánských záchodcích, rozhodně nestydí a nehodlá se za něj nikomu omlouvat.

"Jsem zvyklý stahovat si kalhoty i při močení vestoje už od dětství, kdy mi to naši poroučeli, abych si je nepomočil. Nevidím jediný důvod, proč bych měl své staré návyky měnit. Myslím, že můj zadek na pánských záchodech nikoho nepobouří a na dámy ho nevystrkuji," dal se slyšet Colin Farrell.

Nutno podotknout, že hercovu zadnici při močení nekryje ani triko nebo košile. Vedle stahování kalhot si totiž přivykl také na vytahování košile pod paže. Své pozadí tak odhalí přihlížejícím pánům "ve vší parádě".

Hercova mluvčí Sue Patricolaová novinářům odmítla o hercově podivném zvyku cokoliv říct. "Bůh ví, že s Colinem cestuji po celém světě, ale nikdy jsem nezkoumala, jakým způsobem močí," podotkla s úsměvem. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud