Zdroj: Facebook.com

Zdroj: Facebook.com

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
15
Fotogalerie

Conner (25): Za rok zhubla 60 Kg a splnila si sen: Stala se bikini modelkou

Morbidně obézní Conner Rensch si dala jasný cíl: Stát se profesionální modelkou spodního prádla. Díky změně jídelníčku a každodennímu tvrdému cvičení se jí to povedlo, za pouhý rok se ze 130 Kg dostala na 60 a vyhrála soutěž World Beauty Fitness.

Conner byla tlustá od malička. Ve škole se díky své obezitě stala terčem posměchu a šikany spolužáků, své deprese „léčila“ chorobným přejídáním. Ocitla se v začarovaném kruhu, který jí přivedl až k váze 120 Kg.

V 19 letech se Conner rozhodla se svou váhou konečně něco udělat. Její první pokusy však byly neúspěšné. Pustila se do krátkodobých, drastických a neefektivních diet.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

„Byla jsem sama sobě nejhorším tyranem, trápila jsem se všemožnými dietami. Nesnášela jsem své tělo i svou neschopnost s ním cokoliv udělat, “ vzpomíná na své prvotní neúspěchy Conner.

Pak nastala má skutečná transformace - a to především duševní. Stanovila jsem si cíl, který všem připadal směšný a nereálný: Stanu se profesionální bikini fitness modelkou,“ pokračuje ve svém vyprávění Conner.

Conner si nechala vypracovat od odborníka speciální výživový a kondiční plán a začala na sobě tvrdě pracovat. Denně plavala, dřela v posilovně, začala trénovat kick-box a vzpírání.

Výsledek byl neuvěřitelný. Za rok shodila 60 Kg, tzn. polovinu své původní hmotnosti. Její tělo bylo pevné a krásně vypracované.

V roce 2015 zvítězila v soutěži World Beauty Fitness a skutečně se stala profesionální trenérkou fitness a bikini modelkou. Dnes má vlastní fitness show a nabídky na focení se jí jen hrnou.

Strie, které jí zůstaly jako pozůstatek obrovské nadváhy, hrdě nosí a ani do budoucna si je rozhodně nehodlá nechat odstranit.

Je to vzpomínka na dobu, kdy jsem se cítila opravdu nešťastná. Vše je za mnou, jsem teď nový člověk, ale myslím, že snažit se vymazat z paměti všechno zlé, co se mu v minulosti přihodilo, je špatně. Neberu sílu z toho, že nyní jsem, co jsem, ale z toho, že jsem té změny byla schopná.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud