Cukr - pochoutka, nebo bílý jed? A čím tedy vlastně sladit?

Hanuliinka
29. října • 17:23

Bílý cukr je každopádně bílý jed, říká to spoustu odborníků na zdravou výživu, i Petr Havlíček se o tom dokonce zmínil. Místo cukru bych sladila asi medem, ale vzhledem k tomu, že nemůžu ani jedno (jsem diabetik) sladím sladidly. Z těch je nejlepší SlaDIA, tu mám odzkoušenou, chutná nejvíce, navíc není ani přehnaně drahá a je vhodná i pro redukční diety.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud