Zdroj: Le & Co

Zdroj: Le & Co

 Zdroj: Le & Co
 Zdroj: Le & Co
 Zdroj: Le & Co
 Zdroj: Le & Co
6
Fotogalerie

Čvančarová jako sexy zlodějka

Neobyklá dvojice se sešla na odlehlém parkovišti v Praze při fotografování jedné z fotek do kalendáře na rok 2014. Půvabná herečka Jitka Čvančarová pózovala s českým hercem a komikem Martinem Dejdarem.

Focení do kalendáře pro LE&CO na příští rok se neslo ve velmi uvolněné atmosféře. Martin Dejdar totiž sršel vtipem a nikdo nevydržel mít chvíli vážnou tvář. Herec na snímcích vystupuje v roli drsňáka, který předává svůj lup sexy zlodějce Jitce Čvančarové. A aby toho nebylo málo, vše se odehrává na palubě vrtulníku.

Fotografování probíhalo pod vedením fotografa Jaroslava Urbana. Martin Dejdar v roli lupiče podává ukradenou šunku ve skleněném boxu Jitce Čvančarové, která na něj čeká ve vrtulníku a hodlá s lupem uletět. Fotografie navazuje na předchozí scénu, kde Martin krade šunku zavěšený na laně jako ve známé scéně z filmu Mission impossible.

Martin Dejdar na štáb v žertu křičel: „Co mám dělat, kdybych tu šunkovou kýtu nemohl unést? Mám jí hodit do vzduchu? Alespoň bude nakrájená pěkně na plátky!“

Přestože pořád žertoval, nakonec přiznal: „Já se ale létání trochu bojím, takže jsem rád, že se fotilo jen při zemi. To by jinak nebylo nic pro mne.“

Zatímco Martin Dejdar obveseloval všechny přítomné, Jitka naopak zapůsobila tajemnými pohledy, krásnými vlasy a bujným dekoltem. „Já se létání vůbec nebojím. Jako maminka jsem sice více uvědomělá, ale i tak se do věcí vrhám rovnou po hlavě,“ smála se Jitka.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud