Čvančarová v mrazech kašle na módu, vytáhne čepici s bambulí

Čvančarová v mrazech kašle na módu, vytáhne čepici s bambulí

Jitka Čvančarová (32) se jako kmotra knihy Ondřeje Kepky Soukromé album, oživlé příběhy fotografií zahalila do černých šatů i s černou kapucí. Ale jak se jen více ochladí, bude se na ulici objevovat v růžové čepici s bambulí.

"I když v seriálu Dokonalý svět hraji expertku na módu, ve svém soukromí se sice o módu zajímám, ale ne extrémně," svěřila se sexy herečka.

Ta nyní okouzluje svými půvaby nejen v televizním seriálu Dokonalý svět, ale také v taneční show StarDance:

"Ráda nosím čepice a velké šály. Letos jsem si na mrazy pořídila růžovou čepici s velkou bambulí. V Dokonalém světě a ve StarDance se pořád pohybuji na vysokých kramflecích, ale nejraději nosím botasky."

Jestli postoupí v taneční soutěži do dalších kol, v tom si není jistá, i když bookmakeři na ni sázejí, že vyhraje. Ale přízeň diváků je prý nevyzpytatelná. Nejdříve StarDance vnímala jako zábavu, ale teď už to začíná být velká dřina. Však také Jitka velmi zhubla.

"Je to fyzicky náročné, když k tomu mám ještě svou profesi. Hrát na jevišti a pak tančit, to je šílené, teď už mi to začalo zchlamstávat veškerý můj čas. Ale já jsem do tance zamilovaná," tvrdí Čvančarová.



ČTĚTE TAKÉ:
Krásky se srdcem na dlani!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud