Dagmar Patrasová si užívá prázdniny s veverkami, datlem a krtkem

Dagmar Patrasová si užívá prázdniny s veverkami, datlem a krtkem

Lesy, rozkvetlé louky, ovce, koně, houby, koupání v rybnících. To všechno podle zpěvačky a herečky Dagmar Patrasové (51) patří k nádhernému létu a prázdninám. Ty každoročně tráví se svou rodinou na chalupě v Českém ráji.

"Byli jsme na dovolené v Chorvatsku a tak celé prázdniny zůstaneme na naší chalupě. Je tady nádherně a stejně dobře jako u moře. Absolutní klid, krásná příroda, pohoda. Rozhodla jsme se letos v létě pracovat minimálně, abych mohla být přes léto se svou rodinou. Těším se, že si to na chalupě pořádně užijeme,"svěřila se Korzu Dagmar Patrasová. "Budeme grilovat, chodit na houby, koupat se v místních rybnících, které mají úplně průzračnou vodu, jezdit na kolech na výlety, no prostě dokonalá prázdninová pohádka," dodala zpěvačka.

Grilování a chráněný krtek Jakmile se rodinná rada rozhodne vyjet na chalupu, začne se zpěvačka a její syn Felix těšit na okamžik, až na zahradě roztopí gril. Prakticky neustále spolu vymýšlejí nové speciality a recepty sbírají i v zahraničí. "Strašně rádi grilujeme s mým synem a nikoho k tomu nepustíme. Neuvěřitelné dobrá je chorvatská kuchyně a tak určitě vyzkoušíme i tyto speciality. Budeme grilovat maso, ryby, ražniči, čevabčičí a další lahůdky. Už se nemůžeme dočkat," těší se Patrasová.

Zajímavé okamžiky prožívá Dagmar Patrasová, když její dcera Anička pozve do jejich chalupy děti přátel z okolních chalup. Po několika hodinách intenzivních her partě malých prcků spolehlivě vytráví a zpěvačka musí četný zástup hladových krků nakrmit a napojit.

Dagmar Patrasová a Felix Slováček

"To jsou fantastické okamžiky. Přiženou se jako vichřice a sní a vypijou na co přijdou. Děti jsou úžasné a dokonale se všichni vyřádíme. Máme tady i tři veverky, datla a na zahradě i jednoho krtka. Na toho se ale nesmí sahat, i kdyby přeryl třeba celou zahradu, protože je pod přísnou ochranou naší dcerky. Kromě toho nám kočky pravidelně rodí koťata. To v Praze nezažijeme," dodala s úsměvem zpěvačka.

Doporučujeme

Články odjinud