Dalibor Gondík: 1. dubna jsem obezřetný

Dalibor Gondík: 1. dubna jsem obezřetný

Přátelé sourozenců Gondíkových už dávno vědí, že sedmatřicetiletý Dalibor, stejně jako jeho o tři roky mladší sestra Adéla, mají neobyčejný smysl pro humor. A oba jej velmi často využívají. Dalibor Gondík přiznává, že se proto 1. dubna chová obzvláště obezřetně, protože se spolu s Adélou pravidelně stávají terčem mnohých vtipálků.

"Na různé velmi lukrativní nabídky, které přicházejí zrovna na apríla, jako třeba fotit pro pánský erotický časopis za dva miliony, už vůbec nereaguji," říká Dalibor Gondík. "Na ty, které vypadají o něco seriozněji, nenejvýš říkám, že si to ještě rozmyslím, abych na druhou stranu třeba neprošvihnul nějakou vážně míněnou pracovní nabídku." Navzájem si oba sourozenci v ten den s železnou pravidelností provedou nějakou tu neškodnou legrácku, na kterou za pár dní zapomenou. "Na co ale už nezapomenu nikdy, je apríl před několika lety, kdy jsme si vystřelili z diváků ranního vysílání televize Nova. Už nevím koho z nás to napadlo, ale posunuli jsem dozadu hodinovou ručičku. Jen o deset minut, ale stačilo to," přiznal zkormouceně Dalibor.

A protože ráno lidé vstávají na poslední chvíli, stalo se, že některým ujel autobus, řada lidí přišla pozdě do práce a bouřlivá reakce na sebe nedala dlouho čekat.

"Bylo to ale tak půl na půl, někdo se zasmál, od někoho jsme to pořadně schytali. Dneska bych ty ručičky asi posunul spíš dopředu," dodává kajícně Dalibor Gondík.

Doporučujeme

Články odjinud