Další vlna konkurzů Na Stojáka se rozjíždí!

Jste lepší, vtipnější a zábavnější než Tomáš Hanák či Anna Polívková? Potom neváhejte a přijďte na nové konkurzy do pořadu Na stojáka. Nebude vás to stát nic. Vašim úkolem bude jen pobavit nemilosrdné diváky, které buď zaujmete, nebo jdete z kola ven. A pro tři nejlepší baviče jsou připraveny tři ceny – 100, 500 a 1 000 dolarů. Další důvod stát se novou hvězdou pořadu z originální produkce HBO Na stojáka!

Bude tomu zanedlouho rok, kdy filmový kanál HBO ve spolupráci s produkční společností Total HelpArt (T.H.A.) Ondřeje Trojana prožíval napětí při prvních natáčecích dnech nového televizního žánru stand up comedy Na Stojáka. Před publikem se tehdy objevily známé tváře z řad českých herců a bavičů. Vzniklo šest dílů „Stojáka“, které HBO začalo vysílat loni před Vánocemi. Pořad se divákům velmi zalíbil, a tak netrvalo dlouho a tvůrci přišli s nápadem dát šanci i dosud neobjeveným talentům „z ulice“. Po počátečních rozpacích se kvalita soutěžících během konkurzů rychle zvyšovala. Výsledkem byly natočené nové díly pořadu a šťastní výherci, kteří tím možná získají i vstupenku do českého showbyznysu.

Hledání nových talentů pokračuje. HBO vyhlašuje další kolo konkurzů, které budou 27. září, 11. října, 25. října a 8. listopadu v klubu Tornádo Lou (Vinohradská 20, Praha 2) vždy od 19:30 hodin. Po konkurzech proběhnou tamtéž dvě generálky (9. a 23. listopadu). Samotné natáčení pořadu proběhne již tradičně v Lucerna Music Baru, a to 13. a 27. listopadu. Podzimního natáčení se zúčastní řada již známých a osvědčených osobností - např. Tomáš Hanák, Tomáš Matonoha, Jana Tučková, Lenka Vychodilová, Anna Polívková, Marek Daniel, Robert Nebřenský a Ester Kočičková - a samozřejmě ti nejlepší z nových konkurzů.

Pořad Na stojáka se brzy objeví už také v rádiu. A to v live show osvědčené dvojice bavičů Miloše Pokorného a Romana Ondráčka, která se vysílá každý den od 16 do 18 hodin na Expresradiu. Pořadu Na stojáka budou věnovány pravidelně čtvrtky od 17 hodin. „V naší show WOW! dáme nejprve možnost posluchačům zúčastnit se natáčení samotné show, později bychom chtěli sami někoho pro tento žánr objevit prostřednictvím rádia. Vzhledem k tomu, že vysíláme takřka z „ulice“, mohou posluchači přijít za námi přímo do studia na Smíchově a zkusit štěstí,“ prozradil Miloš Pokorný.

Všichni, kdo mají zájem zúčastnit se konkurzu, nechť kontaktují produkci T.H.A. nejlépe prostřednictvím e-mailu: nastojaka@tha.cz nebo telefonicky na: 602 133 449.

Na stojáka na HBO: http://hbo.mediacapitol.com/nastojaka/

Doporučujeme

Články odjinud