Dáma, rebelka, komediantka - hledá Ewa Farna samu sebe? | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Dáma, rebelka, komediantka - hledá Ewa Farna samu sebe?

Jako členka poroty hledá Ewa Farna (19) budoucí česko-slovenskou superstar. Nedělní večery patří nejen mladým talentům, ale i Ewině exhibicionismu.

Je zatím nejmladší porotkyní v historii soutěže Superstar. Proti svým předchůdkyním Daře Rolinc a Heleně Zeťové je mnohem bezprostřednější, za což bývá často kritizována. Mladá zpěvačka se brání tím, že její fórky nikdo nechápe.

Ewě přisoudily módní stylistiky vzhledem k jejímu mládí a repertoáru image nezávislé rebelky. Ewa střídá účesy, výrazný make-up a oblečení s komediantskou noblesou. Špulí rudé rty, vystrkuje namalované drápky, svůdně pohazuje nafoukanou hřívou do všech stran.

S vystupováním v televizi už má Ewa Farna zkušenosti, účinkovala v polském televizním pořadu Bitwa na glosy. Cítí se dobře jak v džínách, tak v šatech s velkým výstřihem. Ewa bývá často srovnávána s Demi Lovato, populární americkou zpěvačkou, která zazářila v americké verzi X factor a sklidila větší ovace než Britney Spears.

Klepněte pro větší obrázek

Ewa je ze všech tří porotců (těmi dalšími jsou Palo Habera a Ondřej Soukup) věkově nejblíže účastníkům soutěže a není divu, že s některými pohlednými mladíky ráda flirtuje. Kdykoliv má příležitost, připomíná, že je nezadaná.

Ewa má před sebou náročný úkol – čekají ji finálové večery, které jsou přenášeny živě. První finálový večer už má za sebou a podle všeho si přímý přenos užívala s temperamentem, který je jí vlastní. A jak se líbí Ewa v porotě Vám?

Doporučujeme

Články odjinud