Dámská jízda se Sunsilkem

Dámská jízda se Sunsilkem

Chcete být s nadcházejícím létem ještě krásnější? Pak nezapomínejte na své vlasy a věnujte jim potřebnou péči! Vlasy bychom měli v letním období chránit zejména před škodlivými slunečními paprsky, ale neprospívá jim ani chlorovaná nebo mořská voda, vítr a písek.

V létě je proto potřeba používat speciální kosmetiku s UV filtry, která vlasy spolehlivě ochrání a dodá jim potřebnou hydrataci.

O vhodné péči pro vlasy se můžete zdarma poradit s odborníky na Sunsilk Dámské jízdě ve vašem městě. Profesionální kadeřnice například určí, jaký je váš typ vlasů a jaké přípravky a způsob ošetření je pro ně nejvhodnější. Pokud každé ráno bojujete s úpravou účesu, předevede vám kadeřnice, jak si vlasy snadno a šikovně upravíte i sama tak, aby vám to vždy slušelo. Na vyzkoušení domů dostanete pak zdarma vzorky přípravků Sunsilk pro váš typ vlasů a také slevové kupóny na nákup výrobků. Pomýšlíte-li na změnu střihu či barvy, ale zatím jste k tomu nenašla odvahu, máte nyní jedinečnou možnost vyzkoušet si vše zcela bez rizika a za asistence odborníka pomocí počítačové modelace účesů. Stačí se jen pohodlně posadit do křesla a prohlédnout si svůj virtuální nový vzhled. Svůj výběr můžete pak okamžitě konzultovat s kadeřnicí, která vám doporučí vhodný typ účesu i barvu, které zvýrazní Vaši osobnost a styl. Zvolený účes si pak budete moci odnést s sebou na obrázku.

A na co se ještě můžete těšit? Kromě příjemného povídání s kadeřnicí a načerpání spousty informací na vás za nákup dvou výrobků Sunsilk čeká také „kolo radosti“, ve kterém si sami můžete vytočit dárek, který vám dozajista udělá radost. Soutěžíme o samé zajímavé ceny, například o fény Phillips, módní pásky, spodní prádlo Belissima, ozdoby do vlasů nebo výrobky Sunsilk. Dámská jízda probíhá o víkendech během léta po celé České republice – více informací najdete na www.sunsilk.cz. Tak neváhejte a přijďte si to se Sunsilkem užít!

Soutěž s kosmetikou Sunsilk

Zapojte se do naší soutěže a získejte dárkový balíček s kosmetikou Sunsilk pro letní péči o vlasy, módní kabelku a vlasové doplňky.

Soutěž je uzavřena.

Doporučujeme

Články odjinud