Dan (35): Prodal jsem byt a koupil si sporťáka. Najednou mám kolem sebe spoustu žen!

24 komentářů

Dasa63
26. února • 12:13

moučka: to vypadá zajímavě, škoda, že jsem zadaná :-D buďte v klidu, tyhle články nejsou o normálních ženských a normálních chlapech.

Dasa63
26. února • 12:10

a až bude mít sexu každý den s jinou pipinou plné zuby, tak auto prodá a už si bohužel nekoupí za ty prachy ten velký byt. pán je prostě idiot, kterému nedošlo, že by s daleko menšími náklady mohl mít každý den povrchní štětku v posteli i velký byt :-D rozumím jeho ženě, proč se rozvedla a našla si někoho normálního.

farah.farah
26. února • 10:42

Ach jo, když ono je vážně hrozně těžký věřit tomu že by nějakej takovej chlap co takhle žije měl potřebu to sepsat a poslat na dama.cz......už jen tento fakt ho staví opravdu do značně komického světla. Jako né že bych si myslela že chlapi jako on neexistují ale ten který o tom píše do dámského časopisu je fakt kuriozitka..

ruzickaa
25. února • 16:42

Tak to je pěknej frajírek myslí si ,že když má bourák tak mu v budou padat všechny ženy kolem krku je to debil na entou !!!!!!!!!!!!

ivca001
25. února • 15:16

Choval se povrchně, tak se nemůže divit, že teď se an něj lepí také jen povrchní ženy. A když si chtěl jen užít, tak nechápu proč posuzoval, že je kolegyně vegetariánka nebo jestli vzdychá nad časopisem.

šiška
25. února • 12:22

90% příběhů je zde vymyšlených. Co je do bouráku když by chlap jinak nestál za nic. Tím může jedině okouzlit ty náctileté slečinky.

helza
25. února • 10:42

Příběh k pobavení? Ovšem autor ztratil nejen rodinu, ztratil i dítě, které vidí jen co 14 dní. Budoval a stavěl barák a už jej nemá. A z toho, jak popisoval dělení majetku (zedřená záda, v rodinném voze se vozí novej chlap), mám dojem, že ho to ještě pořád hodně bolí. Z tohoto pohledu a důvodu si myslím, že potřeboval nějakou šílenou změnu a že vlastně udělal dobře. Ona je ta garsonka pro něj přiměřenější. Celý příběh vypovídá spíše o blbosti a povrchnosti těch dívek a obávám se, že současný trend takový opravdu je. On sám ty dívky přeci vidí v reálném světle a nějaké stálé partnerkyv nich nehledá.

Rambíša
25. února • 10:39

Takový hlupák ! Auto se razdva rozbije,ojezdí a co?? I Danovi se tento život záhy omrzí,až zjistí,že se na něj lepí ty samé modely hlupaček-zlatokopek s líbivými ksichtíky a s IQ brambory. Co bude dělat pak,s mrňavou garsonkou,prázdným pytlíkem a pocitama méněcennosti ?

Emanuel
25. února • 10:33

Redakční autor, nebo spíš autorka chtěla opět dát do diskuze něco kontroverzního. Osobně se domnívám že to přehnala tak, až tomuto neuvěří ani zarytá feministka. Myslím že i mě /-tak jako většině chlapů/ opravdu často rozum padá tam dolů... Ale takový už je svět a možná to tak i má být. Taková mentální jednoduchost s jakou jsou popisovány priority mi nesedí ani k devatenáctiletému zbohatlickému frackovi. Přesto věřím že i hloupý článek přinese něco dobrého.

druidka
25. února • 10:12

hmmmmm, chlapa chlapem nedělá auto ani velikost bytu. Jsou to poněkud jiné hodnoty. Na to ale musí přijít sám jakou má cenu pro sebe i pro jiné

moučka
25. února • 9:42

Hm , já mám byt 1+1 , jezdím sockou , budu přemýšlet ...

Standastanda
25. února • 9:22

Taky jsem byl kdysi zvědav, co s mojí mimořádně flagrantní celoživotní nepřitažlivostí pro něžné pohlaví provede koupě auta za dva miliony. A mnozí z vás už správně tuší - nezměnilo se vůbec nic. Komu není zhůry dáno, v autosalónu nekoupí. To jen pro ty, kteří by se snad chtěli zbavit kvalitní prostorné nemovitosti.

Petruna
25. února • 8:15

Elynor: souhlasím, každý má svoje priority. Ono vracet se do prázdného velkého bytu, může být i depresivni. A to pomijim úklid. Takže prodej schvaluji, za sebe. A jak naloží s penězi co zbyly, je jeho věc. Auto, zážitky nebo investování na horší časy.

lebahu
25. února • 8:03

Elynor: Ale jo, taky bych byla schopná prodat barák skrz cestu kolem svěra (třeba), chápu, že se někdo hrabe ve veteránech, já jsem za posledních 20 let do psů narvala odhadem 2 mega... Ale on není milovník rychlých aut, on si pořídil auto (a dva moderní oblečky) aby mohl balit holky. To mi přijde jako koníček slabš (a ojetina by mu fakt asi stačila)í. Ale přejme mu to.
Jinak jo, já bych se taky svezla (nefiguruje to na mém předním místě do čeho vrazit prachy, ale pokud by byla možnost tak klidně), ale že bych se skrz to musela lepit na nějakýho chlapa? Dá se koupit jízda Porsche jako zážitek (na uzavřeným okruhu, kde na to můžeš supnout) tak napiš Ježíškovi. :-)

Elynor
25. února • 2:08

No a proč by si mládenec neměl udělat radost, jestli ho to těší a o takové auto stál? Peníze budou a my nebudem,a velký byt je dobrá věc, když je člověk domácí typ a má tam s kým bydlet. Někdo klidně může být naprosto šťastný v garsonce a s porsche, do kterého si naloží povrchní slečny, zatímco ve velkém bytě bez slečen byl osamělý a život ho nebavil. Jiní lidé zase například cestují po světě, místo co by budovali ty domy a bazény atd. a platili za ně hypotéky. Každej holt má svoje, a jestli můžu mluvit čistě za sebe, čím jsem starší, tím méně mi záleží na majetku a hodnotách řekněme tradičních. Než bych něco zvelebovala, radši "vyhodím" peníz za zážitek. A taková jízda v rychlém a výkonném voze beze sporu může pro někoho představovat docela dobrý zážitek, navíc ještě okořeněný těma slečnama.

Elynor
25. února • 1:58

Mno, pokud by to byl model 911 Turbo S Cabriolet, nový, tak to máme bratru 6 milionů včetně DPH. To není auto, které by měl každej jouda nebo se vidělo běžně na parkovišti před Kauflandem - nebo kde to vídáte všechny ty sporťáky :-)) Já jsem dostatečně povrchní na to, abych se za takovým autem ohlédla, protože je to vod pohledu pěkné a zajímavé auto, kterým bych se i ochotně svezla. Klidně i víckrát než jednou. Ovšem jelikož jsem jaksi už mimo tu cílovou skupinu, o jakou mohou mít zájem řidiči takových vozů, asi se mi to nepovede. Brečet proto nebudu, ale jestli znáte někdo nějakýho joudu, co by mě tímhle autem svezl, tak sem hoďte na něj telefon ;-)

Mata69
24. února • 23:34

lebahu: je to kravina, to vymýšlel diletant, co má pocit, že tohle hnusný Porsche je znakem bohatství. A nebo je pako ten chlap. Ty články tady jsou asi tak duchaplný jak příběhy pro pubišky z Bravíčka. Chuděra "oškubaný"...

lebahu
24. února • 23:11

Mata69: Taky to "jak ho po rozvodu oškubala" mě rozesmálo. Auto si nechali každý jedno, ona dům někde v prdelákově, on 3+1 v centru Prahy. Mně to vychází jako vcelku férové rozdělení majetku napůl. Byt v centru má možná i vyšší cenu než dům na venkově.
A Porsche 911 se prodává ojetý (na machrování před babama to dostačuje, pipina ochotná roztáhnout nohy strejcovi v nablýskaným fáru většinou neoplývá inteligencí aby poznala rok výroby) kolem půl mega, takže si blb mohl ponechat byt a pokud krapet normálně vydělává, leasing by utáhnul. Když už není teda schopnej sbalit babu do postele jinak než že se vydává za pracháče. :-D

Mata69
24. února • 21:37

Já si myslím, že nás má za debila ten, kdo to psal. Jakože někoho má ohromit Porsche 911? To teda asi ohromuje jen autorku článku (chlap to nebude), takový auto má kdejaký jouda a rozhodně to není značka luxusu. Jinak hrdina článku je tak blbej, že musí být vymyšlený.

druidka
24. února • 20:39

jinaci: jóóóó za blbost se patí . . . a cena je někdy závratně vysoká a bolestivá

jinaci
24. února • 20:10

kočina taky mě to napadlo, že nechat si byt a investovat do bordelu vyjde levněji..inu fakt debil..porche se mu za chvilku ojede a pak bude socka bydlící v garonce jezdící MHD

kočina
24. února • 19:59

lebahu: ... a tak.... je to debil, protože kdyby nebyl, nechá si pěkný byt a při tom, co hledá, radši investuje pár kaček v bordelu.:-)) Ale co, když ho to baví, tak ať si užije:-).

mambule
24. února • 19:50

lebahu: Docela jsem se při čtení příběhu pobavila a proč si myslíte, že je to debil?

lebahu
24. února • 19:45

Jsem sama, kdo si o něm myslí, že je to úplnej debil?

Doporučujeme

Články odjinud