DANA (45): Být domácí puťka se nenosí. Jenže mně to vyhovuje!

Elynor
14. srpna • 9:55

"Roman rád kouká na televizi a rád lepí modely vlaků a jednou za týden zajde do restaurace na mariáš. Obvykle se pak zdrží na tři piva." - No, a co má ten člověk dělat? V přepečlivě uklizeném bytě může být rád, že smí aspoň lepit a koukat na televizi. Nikam ven se nechodí, protože manželka by dělala kyselé obličeje, ona nikam nechce, chce zavařovat. Tak aspoň ten mariáš, a úplně to vidím, jak ten chlap v hospodě kouká na hodinky, zvedá se a platí, kamarádi říkají "kam jdeš tak brzo, dej ještě jedno kolo" a on že ne, "kluci, já nemůžu, musím běžet, manželka na mě čeká, bude povinná romantika, je pátek..." ]:-D Tak snad ti synové, kteří sice v tomhle vyrostli, ale teď jsou někde na kolejích, zjistí, že se dá dělat i plno jiných věcí, než piglovat domácnost, koukat na televizi, a loutat jednohubky. :hm Opravdu se mi to zdá jako hodně slabá životní náplň, a nedivím se, že si s Danou zbytek rodiny - včetně jejích vlastních rodičů - jaksi nemá o čem povídat. Kdyby tak žila sama, v pořádku. Ale ona tím 25 let ovlivňuje tři další lidi, synové neměli moc na výběr, a manžel - ona říká, že zdomácněl, já bych použila slovo rezignace. V zájmu klidu, než by se dohadoval, tak radši ustoupí, a touhle dobou už musí mít svatozář. Tohle je typická ukázka konání dobra přes mrtvoly. Dana je všechny doslova upečuje.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud