Dana Morávková prozrazuje recept na šťastné manželství

Dana Morávková prozrazuje recept na šťastné manželství

Herečka Dana Morávková (40) si letošní zimu jen pochvaluje. Každou volnou chvíli prožila se synem Péťou (13) a manželem, klavíristou a hudebním skladatelem Petrem Maláskem (45), na lyžích.

"Všichni moc rádi lyžujeme, jak jen to bylo možné, jezdili jsme do českých hor i do Alp," svěřila se Korzu Morávková, která svou sportovní dráhu začala v předškolním věku na bruslích.

Ale když měla volit mezi krasobruslením a herectvím, dala přednost už jako dítě filmování a divadlu. "Lyžujeme všichni velmi opatrně, protože já pořád natáčím a manžel sedí u klavíru, takže nějaké zlomeniny by nesměly připadat v úvahu," říká Dana Morávková, jejíž spořádaný rodinný život byl bulvárem označen jako nejnudnější manželství.

"Náš sen je, aby nám to údajně nejnudnější manželství vydrželo celý život. Nezabýváme se malichernostmi. Já jsem vždycky Petrův první posluchač a on zase můj první divák. A malého Péťu do ničeho nenutíme," prozrazuje Dana Morávková recept na šťastné manželství. Oblíbená herečka kdysi hrávala princezny, teď vystupuje v roli královny v krasobruslařském muzikálu Popelka.

"Nyní s ním budeme hostovat na Slovensku. A k tomu průběžně natáčím Ordinaci, v ní se dokonce budu vdávat, a hraji v divadle, mám tedy dost práce. Proto teprve teď vyrazím do butiků poohlédnout se po něčem novém, co si pořídím na jaro," říká herečka.

Ač nemá parametry modelek, měří 162 centimetrů a váží padesát kilo, stala se celosvětovou tváří brýlí, jednoho obchodního řetězce, tří významných značek kosmetiky a luxusní obuvi.

ČTĚTE TAKÉ:
Jak šel čas s Meryl Streep. Zůstala pořád krásná jako v mládí?

ČTĚTE TAKÉ:
Jak šel čas s Jane Seymour?

Doporučujeme

Články odjinud