Daniel Hůlka se vrátí jako Don Giovanni

Daniel Hůlka se vrátí jako Don Giovanni

Zlatý a stříbrný slavík Daniel Hůlka se znovu vrací k opeře ! Po loňském úspěchu nastudování role "Don Giovanni" ve stejnojmenné opeře W.A.Mozarta se Daniel rozhodl podruhé přijmout nabídku Opery Mozart a vystoupí na letní stagione ve Stavovském divadle v Praze.

Daniel Hůlka se vrátí jako Don Giovanni

Zlatý a stříbrný slavík Daniel Hůlka se znovu vrací k opeře !
Po loňském úspěchu nastudování role "Don Giovanni" ve stejnojmenné opeře W.A.Mozarta se Daniel rozhodl podruhé přijmout nabídku Opery Mozart a vystoupí na letní stagione ve Stavovském divadle v Praze. Tentokrát muzikálová a popová hvězda s operním vzděláním vystoupí v pěti představeních - 13., 15., 17., 19. a 21. července 2001. V inscenaci Don Giovanni s Hůlkou bude hostovat také jeho "draculovský" kolega Tomáš Bartůněk. Don Hůlka, jak mnozí slavného zpěváka nazývají, přizpůsobí znovunastudování role veškerý svůj pracovní program.
Aktuální informace naleznete na www.mozart-praha.cz a na www.danielhulka.cz
Předprodej vstupenek bude zahájen 2. dubna 2001. Ceny jsou od 690,- do 1950,- Kč. Více informací o možnostech zakoupení vstupenek najdete zde.

Daniel se mimo jiné chystá do Tibetu. Cestu by měl podniknou již 26.7 a doufejme, že se vrátí 7.9. V itineráři tibetské výpravy má především návštěvy několika klášterů. V nejbližší době bude Dan Hůlka on-line na Dámě. Sledujte náš časopis, aň se Dana můžete na cestu do Tibetu zeptat.

autor: Karel

Doporučujeme

Články odjinud