Daniel Landa má ruku na srdci

Daniel Landa má ruku na srdci

Je v něm něco tajemného. Daniel Landa (38) býval potetovaným bouřlivákem a teď je spořádaným otcem tří dětí a pilným skladatelem, textařem, zpěvákem a hercem. Našel v sobě prý vnitřní sílu a uvěřil v osud. Na svém kontě má muzikály Krysař a Tajemství. Jeho největším, zatím posledním, hitem je Touha je zázrak.. z filmového debutu své ženy Mirjam nazvaným Kvaska. Složil pro něj nejen muziku, ale také si v něm zahrál.

"Těch vnitřních tužeb mám víc. Je přede mnou ještě mnoho cílů a ke každému z nich se váže určitá touha. Ale nemohu je prozrazovat. Jsou mým tajemstvím. Snad jen tu, spojenou s naším novým připravovaným filmovým projektem. Bude mít název Ruku na srdce, ale nebude to hudební film, i když s filmovou hudbou.

Možná, že vzniknou pro něj dvě nebo tři písničky, ale ještě v hlavě konkrétní motiv nemám. Film bude velmi dramatickým příběhem ze závodního prostředí. Také jsem jel rallye, i když jsem v ní neuspěl, tak znám tu atmosféru. Teď s Mirjam začínáme pracovat na scénáři. Jestli si v něm i zahraji, jako to bylo v Kvasce, ještě nevím. Všechno je ve stavu zrodu."

Už se netetuje, věnuje se dětem Daniel Landa srší energií. Ani o prázdninách nelenošil. Kromě scénáře k novému filmu Ruku na srdce připravuje novou desku i pořad pro internetovou televizi.

"Tetování už mám za sebou. Věnuji se hlavně tvůrčí práci. Mám hodně aktivit, záleží mi také na dlouhohrající desce, kterou připravuji a chystám i live show pro internetovou televizi, což je časově náročné. A snažím se v každé volné chvíli věnovat se dětem. Rozhodně je nezanedbávám, ale musím přesně plánovat, kdy s nimi budu, protože chci, aby si nás naše robátka také užila."

Doporučujeme

Články odjinud