Daniela Šinkorová doplatila na romantiku, teď se konečně vrací do seriálu

Daniela Šinkorová doplatila na romantiku, teď se konečně vrací do seriálu

Herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová (39), držitelka TýTý z roku 2005 a dvojnásobná nositelka Thálie, se na vrcholu své kariéry vášnivě zamilovala.

Odešla z Ordinace v růžové zahradě a romanticky si představovala, že se vdá a pořídí miminko. Milenec se nerozvedl, miminko nepřišlo.

"Ale pořád jsme spolu, víc než pět let," přiznává Korzu Daniela, která se svým ženatým přítelem, podnikatelem Ladislavem Polákem (46), zažila nejen lovestory, ale i pořádný nervák, když před několika lety havaroval na motorce na Sardinii.

Polák byl také tenisovým trenérem Václava Klause a nemohl pak pořádně ani chodit. Rodačka ze slovenské Nitry, která se ztratila z titulních stránek časopisů, sice uváděla společenské akce a občas si zahrála na jevišti, ale zvolna upadala u diváků v zapomnění.

Jejím návratem do šoubyznyzu měla být role v muzikálu Naháči, ale ten měl po premiéře hned derniéru. Po tomto propadáku se Daniela nevzdala.

Jednak zazářila na plzeňské scéně v komedii Prodavač snů a pak konečně zase získala roli v televizní seriálu Gympl s (r)učením omezeným, který uvede Nova. "Teď především žiji Gymplem, už jsme dotočili třetí řadu a od září začneme se čtvrtou. Mám tam krásnou roli zdravotní sestry Marie, která utekla s dětmi od manžela tyrana a pořád žije ve strachu," říká Daniela Šinkorová o své nejnovější postavě.

Je ráda, že se opět objeví v televizním seriálu. I když si s trochou obav říká, jak asi zaujme v té obrovské podzimní konkurenci telenovel.

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová: Moje děti jsou zázrakem! Ve dvaceti bych nevsadila pětník na to, že budu mít jedno, natož dvě

ČTĚTE TAKÉ:
Bára Nesvadbová: Jsem zdravá i přes veškeré vykouřené cigarety a vypité víno. Byl by tedy hřích nekoukat kolem sebe a nepomáhat

Doporučujeme

Články odjinud