Daniela Šinkorová: Odchodu z Ordinace jsem nikdy nelitovala!

Daniela Šinkorová: Odchodu z Ordinace jsem nikdy nelitovala!

Herečka Daniela Šinkorová (36), kterou proslavil televizní seriál Ordinace v růžové zahradě, ani s odstupem času nezměnila svůj názor. Nelituje, že z natáčení odešla, ani že už není na výsluní popularity.

Daniela zastává názor, že v nejlepším je třeba přestat. I když do slovenské verze Ordinace se vrací....

"Jediná věc, která mě mrzí, je to, že můj odchod byl televizí Nova i bulvárem dezinterpretován tak, aby mi to co nejvíce ublížilo. Dodnes si mnoho lidí neuvědomilo, že jsem normálně dodržela platnou smlouvu a dále jsem se rozhodla nepokračovat. Žádné závazky k nikomu jsem neporušila," vysvětluje Korzu držitelka několika cen TýTý.

Na Ordinaci herečka nezanevřela a občas se ráda podívá. "Jako nezaujatému divákovi se mi líbí Bára Munzarová, Milan Bahul a Honza Štastný. A také Veronika Jeníková a paní Smutná," prozrazuje a dodává: "Teď jezdím natáčet do Bratislavy slovenskou Ordinaci v růžové zahradě a chystám další sólovou desku. A nazkoušela jsem s 4Bandem zcela nový program s pracovním názvem Daniela swings jazz!, se kterým budeme koncertovat i v jazzových klubech," vypočítává Šinkorová své další aktivity.

Doporučujeme

Články odjinud