Danielle Spencerová se obává o své manželství

Do nezáviděníhodné situace se dostala hollywoodská hvězda australského původu Russell Crowe poté, co mu režisér Jocelyn Moorehouse nabídl hlavní roli v připravovaném snímku Eucalyptus. Jeho partnerkou totiž nebude nikdo jiný, než hercova krajanka a někdejší intimní přítelkyně Nicole Kidmanová.

Russell Crowe před kamerou ztělesní tajemného cizince, který přijede na farmu, jíž spravuje vdova s dcerou na vdávání, kterou hraje Nicole Kidmanová. Zamiluje se do ní a požádá o její ruku. Aby si ji však mohl vzít, musí nejprve správně určit všechny druhy eukalyptu, které rostou v okolí.

"Nepředpokládám, že by to mezi protagonisty při natáčení zajiskřilo. Zvlášť, když se spolu objeví pouze v pseudoplatonických milostných scénách," uvedl režisér Jocelyn Moorehouse.

"Nadarmo se neříká, že stará láska nerezaví," vyslovila ovšem své obavy před reportéry Croweova manželka Danielle Spencerová a dodala, že podle statistik nejvíc mimomanželských vztahů začíná na pracovišti.

Vzájemné vztahy se mohou dokonce podepsat i na kvalitě filmu. Potvrdit to může bývalá členka skupiny Spice Girls Geri Halliwellová, která se při natáčení svého filmového debutu, komedie Fat Slags, zamilovala do herce Jerry O´Connela. Vztah sice neměl dlouhé trvání, nicméně negativně ovlivnil výsledek práce. Film je prý tak špatný, že bylo upuštěno od slavnostní premiéry v Londýně a v pátek 15. října byl film ve vší tichosti zařazen na program v druhořadých kinech. Otázkou je, zda za to opravdu mohou Geri Halliwellová a Jerry O´Connel. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud