Dara Rolins: Bez nalíčení ani k popelnici!

Dara Rolins: Bez nalíčení ani k popelnici!

Zpěvačka Dara Rolins (34) se stala tváří nového parfému True Glow značky Avon. Nebyla to náhodná volba. Kosmetice zpěvačka přikládá velký význam a i když na přílišné extrémy si v líčení nepotrpí, nedokáže si představit, že by vyšla z domu bez make-upu.

Ve světě showbusinessu se pohybuje už od svých jedenácti let, kdy ještě jako malá Darinka nazpívala s Karlem Gottem Zvonky štěstí. Od té doby se stará o svůj vzhled stále pečlivěji, zvlášť nyní, kdy je jí už přes třicet.

"Ženská po třicítce by už měla mít svou oblíbenou kosmetiku a měla by vědět, co jí sluší a umět se správně nalíčit. Na tom není nic nezdravého," vyzývá Dara. "Proto dívkám a ženám radím: Dbejte o svůj vzhled a začněte u životosprávy. Je důležité jíst hodně ovoce a zeleniny a pít hodně vody. Druhým krokem je pak výběr správné kosmetiky. Všechno má svůj význam, odličovací vody, toniky, masky i zábaly na vlasy. Všechno přispívá ke kráse!"

Jevištní líčení na ulici nepatří Dara Rolins zažila bouřlivý rok, kdy se rozešla se svou velkou láskou Jardou Bednářem, vydala nové CD s názvem D1 a našla nového partnera v kytaristovi Matějovi Homolovi ze skupiny Wohnout. Je zamilovaná až po uši a svému milému se chce líbit.

"Jsem žena, která ráno vstane a okamžitě se nalíčí. Přijde mi, že to k ranní hygieně prostě patří. Žena má být vždy upravená. Nikdy to ale nepřeháním. Je jiné to jevištní líčení a líčení na fotky do časopisů, tam ten make-up a malování jsou znatelně nápadnější a taky náročnější. Také ho nedělám já sama, ale na tyhle příležitosti si najímám odborníky. Ale pro normální běžné líčení používám ty nejlehčí materiály. Faktem ale je, že bez nalíčení nevynesu ani smetí." Nechci příliš šokovat Dara před zrcadlem ráda experimentuje. Pouze ale v případě, že se to týká její práce.

"U běžného líčení nemám důvod experimentovat, ale třeba v momentě, kdy vydávám nové CD, je namístě image lehce změnit. V zásadě ale nijak výrazně, protože lidé už jsou na mě zvyklí a není důvod je každou chvíli ohromovat novým účesem nebo šokující barvou rtěnky. Nemám ani vychytanou nějakou specialaitu, na které bych vyloženě ulítávala, je ale pravdou, že se neobejdu bez úplně obyčejného blistexu či jeleního loje na rty. Úplně ideální je, když nemá žádný odstín. A pak také, a to mi říká i můj vizážista, ulítávám na konturovacích tužkách. Prý je to přežitek osmdesátých let, ale já je pořád používám a klidně se k tomu přiznávám," směje se Dara.

Doporučujeme

Články odjinud