Foreo Bear + sérum set, Notino.cz 7 499 Kč

Foreo Bear + sérum set, Notino.cz 7 499 Kč

Alcina 1510 Kč
Awapuhi Wild Ginger Duo péče na vlasy, 1349 Kč
Bloom and Blossom 1550 Kč
Dermacol 219 Kč
48
Fotogalerie

Dárkové kosmetické sady pro ženy: Tady si vyberte k Vánocům ty nejhezčí!

Vymýšlení originálních dárků pro každého, koho chcete každoročně obdarovat, bývá složité a v předvánočním shonu stresující. Zkuste proto jít cestou praktičnosti a vybírejte pozornosti, o kterých víte, že je obdarovaná osoba využije, a navíc lahodí i očím. Kosmetické sety jsou ideálním dárkem pro ženy, které letos chcete potěšit!

Možná už jste slyšela tvrzení, že kosmetické dárky bývají u stromečku velkým zklamáním. Možná tomu tak bylo před lety, kdy trh nabízel jen velmi omezený výběr kosmetických produktů, ale ruku na srdce, když se podíváte do naší galerie, samy si odpovězte, kterou ženu by nepotěšil jeden z krásně nastylovaných balíčků plných pečujících přípravků?

Jak zabalit tvrdý dárek? Podívejte se na video:

Dnešní kosmetické sady totiž neobsahují pouze obyčejný pleťový krém, tuhé mýdlo a toť vše. Naopak, často jsou v nich i pozornosti navíc, jako například masážní válečky či destička gua sha, látková maska na spaní, svíčky pro umocnění atmosféry nebo třeba čisticí kartáčky na pleť.

Vybírat můžete z balíčků s pečující tělovou kosmetikou, s přípravky na vlasy, krémy na ruce, dekorativní kosmetikou nebo třeba s obličejovými maskami. Dnešní beauty trh nabízí nepřeberné množství sad, mezi nimiž určitě najdete dárky jak pro sebe, tak i pro maminku, tetu, sestru, kamarádku, dceru nebo i kolegyně v práci.

Inspirovat se můžete v naší galerii!

Doporučujeme

Články odjinud