Darujte zdraví

Darujte zdraví

Dárky v podobě poukazů na masáže, návštěvy lázní se stávají stále populárnější stejně jako přípravy pro posílení zdraví celého tělo a krásu pokožky. Nebojte se vydat na nákup vánočních potěšení do nejbližší lékárny, kde najdete plno balíčků pro své blízké.

V náročném životním tempu, ve které žijí výkonní manažeři, podnikatelé a sportovci, si tělo žádá zvýšený přísun prospěšných látek pro jeho dokonalé fungování. Takto vytížení lidé velmi ocení balíček šesti produktů pro zvládnutí nadměrné zátěže. Najdete tu multivitamín, koenzym Q10, pětici antioxidantů, zinek s chromem, čistý tulení olej v kombinaci s nenasycenými mastnými kyselinami a vitamínem E a extrakt z ginkgo biloby.

Cena: 750 korun

Letošní zima je velmi zrádná na nejrůznější formy nachlazení a především nelze podcenit chřipkovou epidemii. Pro lepší ochranu organismu pravidelně užívejte vy i vaši blízcí Inocell s obsahem patentované směsi látek posilujících imunitu. Přípravek aktivuje bílé krvinky a ničí škodlivé volné radikály.

Cena: 990 korun

Oblíbené multivitamíny Spektrum opět přicházejí ve speciálním vánočním balení s dárkem. Samotné tabletky obsahují vyváženou směs vitamínů, minerálů a komplex pro posílení imunity, ovlivňují tak obranyschopnost a pomáhají předcházet oslabení těla, které se rádo objevuje v zimních měsících.

Cena: 330 korun

Při zvýšeném výskytu onemocnění ve vašem okolí se velmi snadno stane, že i váš imunitní systém zeslábne a proto je dobré ihned nasadit účinnou obranu v podobě přípravku podporující obranyschopnost v období chřipek a viróz. Jedním takovým je Preventan Quattro.

Cena: 157 korun

Houba hlíva ústřičná velmi prospívá zdraví, neboť obsahuje tělu prospěšné látky v čele s beta glukany. Ty se starají o stimulaci buněk imunitního systému. Nemusíte však hned běžet do lesa, tam byste se stejně moc neuspěli. Sáhněte po vánočním balení hlívy v tabletách, které obsahuje 30 pilulek zdarma.

Cena: 298 korun

Značky Inneov připravila tyto Vánoce výhodné balíčky tzv. nutrikosmetiky, která pomáhá získat a udržet si pevnou, čistou pokožku, stejně jako husté vlasy. Na výběr máte se tří variant. Každá ze tří druhů kazet, tedy jak Innéov Proti stárnutí a na zpevnění pokožky, Innéov Hustota a objem vlasů, tak i Innéov Proti nedokonalostem pleti D-Tox, obsahují kompletní kúru, čili dva přípravky.

Cena: od 990 korun

Viaderm představuje ucelenou podporu pro krásu a zdraví. Vyvážené množství vitamínů, minerálů a přírodních extraktů ovlivňují stav pokožky, vlasů i nehtů. Díky tomuto jedinečnému složení jsou vlasy lesklejší a bohatší, nehty pevnější a pleť hydratovaná a pružná. Rybí proteiny navíc zabraňují tvorbě vrásek v okolí očí a úst a celkově pleť projasňují. Vánoční balení Viadermu obsahuje 50 tabletek a řasenku.

Cena: 330 korun

Vichy dárkové balíčky se letos skutečně povedly. Kosmetická taštička s motivem krokodýlí kůže vždy obsahuje denní krém, přípravek na péči o oční okolí a jemný odličovač pro citlivé oči. Pro ženy ve zralém věku sáhněte po sadě v krémem Neovadiol GF, který obnovuje kožní hmotu a kontury obličeje.

Cena: 1430 korun

Po 13ti letech usilovného výzkumu přišli vědci z laboratoří Vichy s přípravkem, který si poradí se všemi druhy vrásek. Kombinace kyseliny hyalurové a Retinolu+A vyhlazují povrch pokožky a tím účinně bojují proti linkám času. Vánoční balíček Liftactiv Retinol HA obsahuje gelovou emulzi s výživnými a vyhlazujícími účinky, korektivní kombinovanou péči proti vráskám očního okolí a odličovač pro citlové oči.

Cena: 1430 korun

foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud