DÁŠA (45): Manžel mě podváděl, na nevěru mu přišla naše dcera

5 komentářů

Rambíša
14. listopadu • 18:42

Fotýrek by potřeboval nakopat někam,neboť dceru připravil o iluze a naopak jí předvedl,že muži lžou,podvádějí a klamou.To není dobré pro její budoucí vztahy.Dáša-matka je zocelená životem,má jisté zkušenosti,tak pro ni to není až taková rána.Co bude dál,to si musí ti manželé domluvit spolu,ale děti tak jako tak tím budou postiženy.

helza
10. listopadu • 13:49

Navíc i pro děti bude užitečnější, když zůstanou rodiče spolu. Jednak uvidí, že i problémy se mohou civilizovaně řešit, jednak poznají, že je rodiče mají rádi. Jiná situace je.když se rodiče nenávidí, vzájemně si ubližují a svým vztahem vytváří napjatou atmosféru. Ta dětem opravdu škodí.

Dasa63
10. listopadu • 8:59

Asi není na světě nikdo, komu by se to aspoň jednou nestalo. Vina je vždy na obou stranách. Banální příběh bez konce. A pokud bude ta paní jen "čekat", tak bez konce i zůstane. Buď má o manžela zájem a musí udělat něco pro to, aby to dali zase dohromady a nebo o něj zájem nemá a pak by se měla rozvést a začít znova. Zůstávat ve vztahu ve třech není dobré pro nikoho a nejhorší je to právě pro děti, i když se často říká "jsme spolu kvůli dětem". Je to blbost.

j66
10. listopadu • 13:22

@Dasa63: V zásadě je jí jedno, jestli manžel odejde nebo zůstane, takže když se rozvede, tak na tom finančně akorát prodělá. Navíc to vypadá, že ani manžel z domova odcházet nechce. Já bych to nechala vyšumět.

j66
10. listopadu • 13:03

@Dasa63: Paní postupuje správně. Proč by to měla řešit ona?

Doporučujeme

Články odjinud