Dasha: Chci vyhrát, proto si vezmu bičík!

Dasha: Chci vyhrát, proto si vezmu bičík!

Zpěvačka Dasha (30) bude 26. května bubenicí Dračí lodi Hudebního divadla v Karlíně. Plavidlo plné hvězd se zúčastní třetího ročníku závodů těchto korábů na Vltavě u Střeleckého ostrova.

"Jsem vítězný typ, a přestože je do soutěže přihlášeno šestadvacet Dračích lodí, a my jedeme poprvé, neberu nic jiného než vítězství. V případě neočekávaných okolností bych ještě skousla umístění do třetího místa. Vše ostatní pro mne nepřipadá v úvahu," řekla Korzu zlínská rodačka, vlastním jménem Dagmar Sobková, kategoricky, ale s úsměvem na rtech.

Nejen na kolezích z muzikálů Aida, Jesus Christ Superstar či Vražda za oponou, kteří zasednou za vesla, bude záležet, jak závod dopadne.

Hlavní úlohu a podstatnou roli v rychlosti lodi bude mít právě Dasha; jako nejlehčí člen posádky se musí zhostit role bubenice. Podle jejího rytmu bubnování budou muset veslaři zabírat.

"Rozhodně nebudu nikoho šetřit. Kamarád, nebo kolega, všechno jedno. Posádka bude makat, a kdyby chtěl někdo něco odfláknout, nezapomenu si přibalit na cestu bičík. Praktikovalo se to tak, jak jsem se dočetla, v minulosti a já na ni navážu. Naše loď prostě musí skončit na špici," dodala bubenice Dasha nekompromisně.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na květen 2012

ČTĚTE TAKÉ:
Princ Harry "utlumil" vztah se zpěvačkou Mollie King: prý moc mluvila

Doporučujeme

Články odjinud