Dasha miluje vzrušení a rychlost

Dasha miluje vzrušení a rychlost

Zpěvačka Dasha (29), ač éterické postavy, je velká divoška. Adrenalinové sporty jí vůbec nejsou vůbec cizí a s chutí se prohání nejen po zasněžených pláních, ale třeba i na kurtu nebo v bowlingové herně.

"Mám ráda vzrušení a napětí, a tak mě asi nejvíc bere lyžování. Miluji rychlost, ale už se pomalu dostávám k takové té pomyslné mezní hranici a uvažuji o nové kvalitní přilbě. Přece jen platí: zdraví nade vše. Sešup na sjezdovkách je rok od roku větší a větší," svěřila se zpěvačka.

Ale jelikož je stále ještě parné léto, nevynechá Dasha jedinou příležitost protáhnout si tělo na čerstvém vzduchu. Na golfovém turnaji Hudebního divadla Karlín v Hodkovičkách zcela propadla kouzlu milionářského sportu.

"Je to skvělý relax. Golfovou hůl jsem držela v ruce snad poprvé v životě a nadchlo mě to. Zatím jsem pod vedením odborníka zvládla odpaly a musím se pochlubit, že míček dolétl až k sedmdesátimetrové hranici," pochlubila se rodačka ze Zlína, vlastním jménem Dagmar Sobková.

Na začátečnici, jak potvrdil její trenér, je to docela slušné. Navíc Dasha, když se do něčeho zakousne, nepoleví a snaží se vždycky vydat ze sebe maximum.

"Profík ze mě určitě nebude, ale jako aktivní odpočinek je pro mne golf parádní," dodala zpěvačka a mohutným rozmachem odpálila další z míčků.

ČTĚTE TAKÉ: Robin "Noid" Hood zhubne za tři hodiny o tři kila


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud