David Beckham kamarádí s botoxem

David Beckham kamarádí s botoxem

Dovršení třicítky většinou těžce nesou ženy. Muži, kteří si ostatně připadají věčně mladí, si ji příliš nedramatizují. Ovšem i v tomto případě výjimka potvrzuje pravidlo. S přibývajícími vráskami na čele a kolem očí se totiž odmítl smířit fotbalový mág David Beckham a rozhodl se s nimi pořádně zatočit.

Návštěvou madridské kliniky se samozřejmě dvaatřicetiletý hráč Bílého baletu nepochlubil, ale stejně se mu ji nepodařilo utajit. Zkušeným očím špičkového plastického chirurga Alexe Karadise totiž nemohlo uniknout, že Davidovy tváře nyní připomínají jemnou dětskou pokožku.

"Měl hluboké vrásky, které nyní zcela zmizely. Určitě i si nechal aplikovat botox," uvedl odborník. Podle jeho mínění došlo i k vyplnění prohlubin kolem úst a linie obočí.

Navíc jedna z dobrých Victoriiných přítelkyň svěřila listu News of the World, že oba manželé ve španělském domově přijímali návštěvy plastických chirurgů alespoň jednou do měsíce.

"Sama Victoria se už podrobila několika zkrášlovacím zásahům," řekla. Nyní se k ní přidal také David. Stal se prý z něj naprostý paranoik, který se nedokáže smířit s tím, že vypadá starší než jeho žena. Úplně ho to psychicky ničí.

Děsí se zřejmě i stěhování do Spojených států, jmenovitě do Los Angeles. Alex Karadis ho zcela chápe. "Všichni víme, že tady nikdo nesmí vypadat na svůj věk. Stárnutí je prostě společensky nepřijatelné."

Doporučujeme

Články odjinud