Dcera Billyho Boba Thorntona byla odsouzena za zabití kojence!

Dcera Billyho Boba Thorntona byla odsouzena za zabití kojence!

Amanda Brumfield (32), dcera herce a zpěváka Billyho Boba Thorntona (55) byla shledána vinnou ze zabití batolete, které jí bylo v roce 2008 svěřeno do péče.

Porota shledala Amandu vinnou ze zabití s přitěžujícími okolnostmi. Šlo o smrt roční holčičky, dcery její nejlepší přítelkyně.

Malá Olivia Madison Garcia zemřela, když ji Amanda hlídala. Brumfieldová vinu popírá a tvrdí, že dívenka zemřela, když se snažila vyšplhat ven z ohrádky a narazila si hlavu.

Její obhajoba se pak snažila poukázat na možnost, že nešťastný pád jen zhoršil dřívější zranění.

Žalobce se napřed snažil dokázat, že šlo o vraždu prvního stupně a týrání dítěte s přitěžujícími okolnostmi.

To se prokázat nepodařilo, ale porota shledala, že roční dítě si nemohlo způsobit deseticentimetrovou frakturu v zadní části lebky pouhým pádem. Zranění lebky rychle vedlo k silnému krvácení do mozku a následné smrti.

V americkém justičním systému může být proces před porotou (která má rozhodnout o vině či nevině) a vynášení rozsudku (tedy určení výše trestu) oddělené. V tomto případě by měl být trest vynesen v červenci. Amandě hrozí až 30 let za mřížemi.

Brumfieldová je nejstarší dcerou Billyho Boba Thorntona. Je dítětem z jeho prvního manželství s Melissou Lee Gatlin. S otcem se již delší dobu nestýká a není v kontaktu.

Thornton byl ženatý celkem pětkrát a má čtyři děti se třemi různými ženami. Jen jeho manželství s Angelinou Jolieovou zůstalo bezdětné.

ČTĚTE TAKÉ: Proč právě vás koušou komáři? Rozhoduje vůně a vzhled!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud