Dcera Sabiny Laurinové chce být kouzelnicí

Dcera Sabiny Laurinové chce být kouzelnicí

Herečka Sabina Laurinová (37), která je momentálně na mateřské dovolené se svojí druhorozenou dcerou Majou, už začíná pociťovat problémy s dospívajícími dětmi. Její starší dcera Valentýna (7), kterou má se zpěvákem Pepou Vojtkem, jí totiž oznámila, že se chce stát kouzelnicí.

Sabina Laurinová s dcerou Valentýnou

"Řekla jsem jí, že si to může vyzkoušet, ale co do povolání že bych ji raději viděla v něčem jiném," svěřila se Korzu herečka.

Z počínání své dcery prý ale překvapená nebyla. I ona sama totiž jako malá toužila po tomtéž. "I já jsem chtěla kouzlit. To je dětský sen asi hodně dětí. Kouzlení totiž berou jako přirozený svět. Když jsem byla malá, pořád jsem zkoušela takové to čáry, máry, fuk," říká se smíchem.

Sabina měla možnost vyzkoušet si kouzlení v televizním seriálu Konec velkých prázdnin, kde dělala asistentku mágovi v podání Pavla Zedníčka. Spolu se snažili vytáhnout z klobouku králíka. "Byla to naštěstí jen krátká scéna. Měla jsem na sobě cylindr, v ruce hůlku a vše ostatní, co ke kouzlení patří. Jen ten um mi nějak chyběl. Moc mi to nešlo," zavzpomínala herečka, která o sobě tvrdí, že by nebyla dobrá kouzelnice.

"Mně se vždycky na poslední chvíli něco přihodí. Nemám na to ty správné buňky, jen bych to kouzelníkovi kazila. Myslím, že asistentky, které má Pavel Kožíšek, jsou mnohem zdatnější než já," prohlásila Laurinová na křtu Kožíškovy nové knihy Lexikon magie a kouzel, kterou spolu s Markem Vašutem pokřtila. Při té příležitosti také prozradila, že se z ní Pavel jednou pokusil udělat ovci. "Opravdu to umí! Nakonec jsem ale byla ráda, že mě vrátil zpátky," řekla s úlevou Laurinová.

Doporučujeme

Články odjinud