Dcera si domů vodí chlapy. Co s tím můžu dělat?

Dasa63
1. července • 5:00

Řešíte všichni dceru, ale mně přijde mnohem "divnější" matka. Smrt manžela pro ní byla vysvobození? Jestli v tom nebude hlavní problém. To kdyby řekla moje matka o otci, tak jí taky budu dělat naschvály. Možná tak o něm mluvila, i když ještě žil. Dcera je dospělá a může si vodit domů koho chce, ne že ne. Dva za víkend? Mohla by tam mít i dva současně - její věc. Totéž platí o matce. Jenže problém bude nejsíš v tom, že za ní asi nikdo nechodí. Nechápu, jak může takhle uvažovat o své dceři - prostitutka, syfilis, vykládá to lidem v práci, snad jí i vadí, že dcera dědila po svém otci? Co se týče poloviny domu, tak tu nemůže ani prodat ani pronajmout bez souhlasu dcery, takže pecháček. Budou se muset domluvit. Měla by dceru nechat žít a neprudit. Jinak jí sice nezlomí srdce, protože to není kost, ale ztratí ji zcela jistě. Na nejapné lichotce, že je/byla dračice mně také celkem nic nepřekvapuje, když říká, že to jsou v podstatě puberťáci (chlapům ve dvaceti má dospívání před sebou). Oddělená kuchyň by jim určitě prospěla, v tom s ní souhlasím. Já bych s matkou společnou kuchyň nechtěla a to je normální :-) Je tu ale i druhá varianta, že je dcera opravdu mrcha a chce jí z baráku vyštvat. V tom případě někde udělali soudruzi chybu ve výchově a to bude těžký oříšek řešit ve společné domácnosti. Jsou na tom rodiče hůř - smažky bez práce jim kradou prachy a věci nebo žádné děti nemají nebo jsou nemocné... Tady stačí se domluvit. A možná je to celé vymyšlené, jako polovina příběhů tohoto typu.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud