Dcery Demi Moore nechtějí, aby se k nim matka přiblížila

Dcery Demi Moore nechtějí, aby se k nim matka přiblížila

Vztah mezi herečkou Demi Moore (49) a jejími dcerami Rumer (23), Scout (20) a Tallulou (18) se zhoršil natolik, že dívky zvažují žádost o soudní zákaz styku.

Poměr mezi dcerami a matkou prý po sérii hádek dospěl do "bodu zlomu". Dívky veškerý kontakt s matkou už před řadou týdnů přerušily, ale Demi se je neustále snaží kontaktovat.

"Rumer, Scout a Tallulah vážně zvažují žádost o zákaz styku. Chtějí, aby je Demi nechala být. Jasně jí vysvětlily už před několika týdny, že s ní nechtějí mluvit, ale ona se je pořád snaží kontaktovat. Pořád jim volá a mailuje, nechává uplakané vzkazy a prosí je, aby jí zavolaly. Holky už toho mají dost," řekl reportérům serveru RadarOnline zdroj z rodiny.

Dívky jsou si prý vědomy toho, že jde o drastické opatření, a neberou to na lehkou váhu, ale chtějí už trochu klidu a nepřejí si s matkou mluvit. Jednou z příčin hádek prý bylo i to, že Demiiny dcery zůstaly v přátelském vztahu s Ashtonem Kutcherem (34), bývalým manželem Demi, který ji podváděl.

Není však jasné, zda zákazu styku mohou dosáhnout, i kdyby o to žádaly. Právní expert vysvětluje: "Člověk nemůže dostat soudní zákaz styku vůči matce, která se vám snaží volat. Kdyby to tak bylo, skončilo by u soudu hodně, ale opravdu hodně lidí."

Demi je ze ztráty kontaktu s dcerami, které má z manželství s Brucem Willisem (57), zničená. Zdroj dodává: "Je dočista zdrcená. Se Scout, Rumer a Tallulou už nemluvila celé týdny. Neodpovídají na její telefonáty, maily ani textovky. Vrátila se do práce a snaží se držet se nad vodou, ale tohle je pro ni opravdu těžké."

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Jaký vliv mají na vaši váhu - práce, vztahy a děti?

ČTĚTE TAKÉ:
Prevence. Víte, na co máte nárok?

Doporučujeme

Články odjinud