Deborah Bonham se vrací do Čech

Deborah Bonham se vrací do Čech

Fanoušci Led Zeppelin jásají. Sestra zesnulého bubeníka legendární skupiny Led Zeppelin přijíždí do České republiky na své úplně první turné. Představí se hned ve třech městech!

Nová a neokoukaná rocková hvězda Deborah Bonham (48) v sobě krev muzikanta nezapře. Po loňském úspěchu na rockovém festivalu Řípfest 2009, se vrací do České republiky a odehraje zde první úplně první koncertní turné společně se svojí kapelou. Představí se hned ve třech městech naší republiky. Praze, Brně a Hradci Králové. Zakončení turné je naplánováno na 30.1 v Hradci Králové, kde jako speciální host vystoupí Věra Špinarová. Předskokanem Deborah Bonham na celém turné bude Hudba Praha. Předprodej vstupenek v síti TICKET ART www.ticket-art.cz

Deborah Bonham (narozená 7. Února 1962) je anglická rocková a bluesová zpěvačka a sestra zesnulého bubeníka Johna Bonhema. Narodila se v městě Redditch, Worcestershire v Anglii, kde žila společně se svým otcem na farmě Old Hyde Cutnall Green, Worcestershire. Během jejího pobytu na farmě začala nahrávat své první skladby společně se svým synovcem Jasonem Bonhamem, který byl jejím bubeníkem na prvních dvou albech. V roce 1985 podepsala svojí první nahrávací smlouvu se společností European label Carerre Records a následně nato vydala své první album For You and the Moon. Album se dostalo do zájmu širokého publika a v žebříčku populární hitparády MNE se album vyšplhalo na 5. místo. V německém magazínu Musik Mart dostalo album ocenění „Nahrávka roku.“ Bonham se již objevila po boku takových hvězd jako: Paul Rogers, Van Halen, Foreigner, Ozzy Osbourne, Nazareth, Alannah Myles a další.

Deborah Bonham 28.1.2011 - Brno, Semilasso 29.1.2011 - Praha, KC Vltavská 30.1.2011 - Hradec Králové, kongresové centrum Aldis Začátky: 19,00hod Otevření hal: 17,30hod Předprodej v síti TICKET ART! (www.ticket-art.cz) Vstupenky budou k mání i na místě. Vstupné od 350Kč dle místa konání.

ČTĚTE TAKÉ:
Nevěru máte zapsanou možná v očích, ale určitě v genech


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud