Definitivní konec! Manželství Toma Cruise a Katie Holmes oficiálně skončilo

Definitivní konec! Manželství Toma Cruise a Katie Holmes oficiálně skončilo

Rozvod hereckého páru Tom Cruise (50) a Katie Holmesová (33) se nestal epickou bitvou. Naopak: jen dva měsíce poté, co Katie překvapivě Toma opustila, jsou již rozvedeni.

Konec pětiletého manželství podepsal v úterý (21. srpna) soudce v New Yorku.

Dle všeho se zdá, že rozhovory o péči o šestiletou dceru Suri i o urovnání majetkových vztahů začaly takřka okamžitě poté, co Katie podala žádost o rozvod z důvodu "nepřekonatelných rozdílů".

"Tom je rád a ulevilo se mu. Teď se může začít znovu dívat do budoucnosti. Jeho prioritou je být dobrým otcem a toto urovnání je takové, že v tom bude moci pokračovat," řekl reportérům E!News jeden jeho známý.

Suri bude primárně svěřena do péče matky, ale Tom bude mít právo na velké množství návštěv a času s ní. Také si ponechá většinu svých peněz. Zdroje uvádějí, že Katie dostane 15 milionů dolarů (cca 299 milionů Kč) a dům pro sebe a Suri. Zdá se totiž, že polovinu Tomova jmění, které se odhaduje na 250 milionů dolarů (cca 5 miliard Kč), by získala, jen pokud by manželství trvalo více než deset let.

Slavný pár spolu začal chodit v dubnu 2005. Již o měsíc později herec nezapomenutelným a značně výstředním způsobem vyjádřil svou lásku k Holmesové během interview na Oprah Winfrey Show. Svatba se pak konala v Itálii v listopadu.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud