Dejte si masku

Dejte si masku

Jeden z báječných způsobů relaxace a krášlení představují pleťové masky, které byste si měly dopřávat pravidelně alespoň jednou za týden. Nejen, že udělají dobře pokožce, ale také vám poskytnou čas na relaxaci a odpočinek v dnešním uspěchaném životním rytmu.

Dobrá pleťová maska je jako krásný a vhodně vybraný šperk na šatech pro každodenní nošení. Je to malá věc navíc, která ovšem umí zázraky. Nanést si vrstvu gelu, pasty či hutného krému a nechat to vše působit by se mělo stát vaším pravidelným rituálem. A zatímco všechny ty účinné složky působí, dopřejte si chvilku odpočinku, lehněte si, pusťte si oblíbené CD či DVD a prostě si užívejte.

Aby se účinky dostavily v plné míře, musíte svou tvář na proceduru připravit. Odstranění veškerého make-upu by mělo být naprostou samozřejmostí. I když nemáte obličej nalíčený, zbavte ho nečistot, které se během dne a noci na jeho povrchu usazují. Obličej omyjte jemným odličovačem a pro větší efekt napařte pár minut nad mísou s horkou vodou. Tím se póry otevřou a následně přijmou více výživných látek z masky.

Pro ženy vyhledávající maximální dokonalosti a účinky připravila značky Helena Rubinstein hydratační masku Skin Life SOS Hydra Repair. Tento přípravek pokožku okamžitě vydatně posiluje, hasí žízeň i té nejvyprahlejší pleti a tím vším navrací svěží, mladistvý vzhled. Maska pomáhá udržovat vodu, čímž jí stimuluje a výsledky opravdu stojí za to.

foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud