Dejte si masku

6 komentářů

bulik
5. listopadu • 12:00

Víte znám ženy ,které neví co, kdy a jak použít na svou pleť , tak proč hned projéžiše.Ráda ženám poradí a mám dobrý pocit , že jsem té ženě pomohla zvednout sebevědomí a ona odchází spokojená.

dulisek
2. listopadu • 18:05

proježíše jak neví jak aplikovat,na zadní straně každé masky je ,že nanést na OBLIČEJ :-))))) ach jo

bulik
27. října • 15:35

Ahoj všichni , unás ve studiu dostanete nejen návod jak masku aplikovat ,ale také spoustu rad a to vše bezplatně .Dále dostanete celkové ošetření pleti ,také bezplatně a výrobky si můžete u nás zakoupit nebo objednat a pak si vše aplikijete doma v pohodlí .Pěkný den.

babuše
27. října • 11:48

Ale na každé pl.masce k zakoupení je návod.
A když je člověk lenivý, může používat kosmetická studia, jen si vybrat to správné. Což je dost náročné na čas. Dávám přednost domácí péči, několik atudií jsem vyzkoušela, doma je doma. Jsem experimentátor, sem tam si masku vytvořím sama- vepřové sádlo je skvělé!, různé oleje s bylinkami, jogurty, okurky, no, dá se toho hodně podniknout!

bulik
26. října • 13:13

A to je právě to co mnoho lidí neví , že jsou kosmetické poradkyně ,které nejen poradí jakou masku na svůj obličej a dekolt nanést ,ale také poradí kde , jak často masku a ostatní přípravky používat.
Pokud chcete někdo poradit a jste z Ostravy a okolí rádi Vám v našem Studiu krásy poradíme a věřte ,že budete mile překvapeny kvalitou naší práce .
Hledáme ženy, které mají problematickou pleť (suchou, mastnou, aknózní, citlivou, s vráskami) na akci PROMĚNA! Chcete-li se zbavit těchto problémů, zmírnit je nebo poradit ohledně líčení volejte nebo pište na uvedené kontakty.
email :chovancikova.b@seznam.cz , mob . :602 501 232

Novotňásci
19. října • 17:29

A kde je tu napsáno jak se taková maska aplikuje. To je docela důležité.A mnoho žen to vůbec neví.

Doporučujeme

Články odjinud