Dejte vale těžkým svačinkám

Zamyslela jste se někdy nad tím, co pro vás znamená v životě jedna minuta? Co všechno lze stihnout za tak krátký čas? Minimálně se stihnete 5x po ránu převléknout, připravit dětem svačinu do školy nebo zkulturnit dětský pokoj po ranní polštářové válce. Za jednu minutu se ale také většina z nás dokážete v běhu nasytit, aby ustal kručící koncert v břiše.

Pojďme se zastavit na chvilku u této minuty, protože právě ta může v budoucnu mnoho znamenat pro váš organismus.

Ptáte se, jak je to možné? Nejprve zapátrejte v hlavě, po jaké svačince obvykle sáhnete, když opravdu nestíháte. Hamburger, smažený sýr, párek v rohlíku, pizzy neznámého původu a nedej bože ještě větších „lahůdkách“ jako jsou krkovičky či klobásy z přepáleného omastku. Kdo z nás si někdy nepochutná na těchto „báječnostech“? Otázkou však je, jak často. A další otázkou pak samozřejmě je, jak jinak alespoň trochu zahnat hlad, když pobíháte mezi prací, školou, dětskými kroužky, obchody a do toho vyřizujete pracovní telefonáty?

Jsou zde samozřejmě nejrůznější alternativy, které vám nenahradí oběd, ale jsou chutné a ve chvíli, kdy je potřeba, zaženou největší hlad. Lze je rovněž lehce schovat do kabelky či do skříňky v práci a ještě můžete vybírat mezi nejrůznějšími příchutěmi.

Touto o poznání méně tučnou alternativou k pro žaludek těžkým svačinkám je cereální svačinka Milky Way Minute obohacená o vitamíny, kalcium a vlákninu, jejíž lahodnou chuť můžete ocenit vždy, když se ozvou první hladové tóny a vy nemáte ani minutu navíc na větší jídlo. Milky Way Minute si můžete vychutnat také vždy, když vás honí mlsná nebo každé ráno, protože Milky Way Minute je např. v kombinaci s ovocem či jogurtem velmi chutnou a lehkou snídaní, která vás „neodrovná“ na půl dne. Tato malá pochoutka vám navíc nezabere více, než právě tu jednu minutu, o které zde již byla řeč.

No a když si začnete alespoň malinko hledět, jaké svačinky sunete do svého organismu, možná si uvědomíte, kolik minut strávených u lékaře se zničeným žaludkem si do budoucna ušetříte. Už věříte, že každá minuta je pro vás důležitá? A ta s Milky Way Minute je navíc moc dobrá. Stačí ochutnat!

Doporučujeme

Články odjinud