Dejte vlasům barvu

Dejte vlasům barvu

Vlasy jsou jak známo ozdobou ženy. O ni je však potřeba pravidelně pečovat, dbát nejen na tvar a pevnost vlasů, ale také na jejich barvu. Pokud vám příroda nenadělila vysněný odstín či kštice ztrácí na lesku a stále častěji se objevují šediny, poohlédněte se po kosmetice, která vše napraví.

Jen 10 minut

Rychlá doba si žádá rychlá řešení a proto přichází L'Oreal se zbrusu novými barvami na vlasy pro domácí ošetření, kterým postačí pouhých 10 minut, aby zakryly šediny a díky novému složení zároveň zpevnily vlasy. Takže už žádné kompromisy mezi zářivou barvou a pevnými vlasy.

Excell10′ má originální alkalický systém s optimalizovaným pH, tedy zásadní technologický pokrok, který urychluje barvení vlasů, bez jejich poškození a námahy. Díky složkám založeným na polymeru, který zajišťuje dlouhodobou kvalitu kapilárního vlákna, zlepšuje následná Kašmírová péče krásu vlasu, uhlazuje ho, zjemňuje, usnadňuje jeho úpravu a styling. Zdůrazňuje jas barvy a dodávají jí výraznější lesk.

„Odstíny, kterých lze docílit, jsou vysoce přirozené, některé mají mírně teplé, zlatavé tóny, které jsou ideální pro docílení celkového zářivého vzhledu. Excell10′ posiluje každý vlas a i před použitím balzámu cítíte, že vlasy jsou hebčí a skutečně zářivé, že jejich kvalita byla zachována,“ říká kolorista Christophe Robin.

Barvy Excell10′ navíc obsahují dva druhy aplikátorů pro snadnější nanášení. S hřebínkovým aplikátorem není potřeba vlasy dělit, oddělovat jednotlivé lokny a používat sponky. K dispozici je také klasický aplikátor. Vybírat můžete z 16 přirozených odstínů.

Vlasy jako diamant

Stejně jako se u diamantů cení čistota barvy a jejich lesk, tak i hodnocení krásných vlasů stojí na stejných měřítkách. Z toho vychází inovovaná řada barev Brillance od Schwarzkopf. Součástí složení jsou polymery, které vlasy chrání a dodají jim diamantový lesk. Vylepšená receptura s polymerem zvyšuje pružnost vlasu a současně uzavírá vlas a uzamyká tak v něm pigmenty. Zároveň je vlas uhlazen na povrchu, takže se od něj lépe odráží světlo a váš účes se tak oslnivě leskne v plné kráse. Výsledkem je pak dokonalý a dlouhotrvající svěží vzhled barvy.

Řada barev Brillance reaguje na nejnovější trendy na mezinárodních módních přehlídkách a přichází s 19-ti exkluzivně extravagantními módními odstíny, které se hodí pro každý styl. Nová řada nabízí neodolatelné spektrum svůdných odstínů od sytě červené až po magicky fialovou, od zářivé blond až po mystickou čerň a přestavuje i dvě úplné novinky - černočervenou organza a ušlechtilý mahagon.

Dotek zlata

Stejně jako diamanty, tak i zlato okouzluje svou krásou po tisíciletí. Jeho přepych se stal inspirací pro nové barvy na vlasy. Palette Intensive Color Creme Golden Gloss kolekce od Schwarzkopf dodává vlasům dotek zlatavého kouzla a fascinující třpyt v těch nejhlubších, bohatě hnědých a blond tónech. Všechny barvy řady Palette Intensive Color Creme pečují o vlasy ihned, přímo při barvení, a to díky receptuře Color Protection s obsahem pomerančové silice. Regenerační složky obsahuje jak barvicí krém, tak i vyvíjející emulze. Po aplikaci jsou vlasy dlouho hebké a nádherně lesklé. Barevné pigmentové směsi s vysoce účinnými mikročásticemi vždy zajistí dlouhotrvající intenzitu barvy, která perfektně kryje šediny.

Barvy nové kolekce Palette Intensive Color Creme Golden Gloss dodají dotek zlatavého kouzla brunetám i blondýnkám, které si dovedou užívat krás života. Šestice nových odstínů je následující: vanilka, zázvor, pralinka, nugát, kakao a zlatá čokoláda.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud