Demi Moore poprvé o rozchodu s Kutcherem: Nezasloužím si lásku!

Demi Moore poprvé o rozchodu s Kutcherem: Nezasloužím si lásku!

Herečka Demi Moorová (49) promluvila o svých pocitech jen dva týdny po rozchodu s manželem Ashtonem Kutcherem (33). Bývalá manželka Bruce Willise potvrdila, že její manželství s Kutcherem se rozpadlo v listopadu. Konci vztahu předcházely dlouhé spekulace.

Teď Demi poprvé promluvila o svých emocích. Po třech rozpadlých manželstvích se bojí, že dobrého muže už nenajde.

"Co mne děsí je, že jednou na konci života zjistím, že si nezasloužím lásku, že nejsem lásky hodna. Bojím se, že je se mnou něco úplně základního v nepořádku... Můj boj se stárnutím je o tom, najít v sobě lásku k sobě samé," řekla herečka v rozhovoru pro Harper´s Bazar.

Moorová, která má za sebou manželství s hudebníkem Freddy Moorem, hercem Brucem Willisem, s nímž má tři dcery, připouští, že ji rozpad vztahu hluboce zasáhl, ale prý se z šoku již pomalu zotavuje. "Dříve jsem si myslela, že se nejvíce bojím toho, že mě někdo opustí. Pak mi ale někdo řekl: 'Jen děti může někdo opustit. Dospělé nikoliv, protože my máme možnost volby',"

Demi se teď vrhla do práce. Proslýchá se, že se ujme role feministky Glorie Steinemové v chystaném filmu Lovelace. Ashton Kutcher teď chodí se scenáristkou Lorene Scafariovou, s níž trávil svátky v Itálii. Prý si s ní začal ještě před rozchodem s manželkou.

Doporučujeme

Články odjinud