Demi Mooreová konkuruje Cher

Demi Mooreová konkuruje Cher

S třicítkou se sice Demi Mooreová rozloučila už před třinácti lety, nicméně odmítá připustit, že její zevnějšek nutně prochází proměnami času. A protože nechce vypadat ani o den starší, rozhodla se vyhledat pomoc u plastických chirurgů.

Těžko říci, zda se nechala inspirovat Cher, jež je doslova chodící reklamou na jejich kouzlení se skalpelem. Faktem však zůstává, že rekonstrukci postavy i obličeje vzala Demi rozhodně z gruntu a neváhala kvůli ní sáhnout hluboko do kapsy. Přednímu plastickému chirurgovi Brianu Novackovi, jenž se těší vynikající pověsti mezi hollywoodskými celebritami, zaplatila zhruba 420 000 dolarů.

Zřejmě indiskrecí personálu vyšlo najevo, že podstoupila liposukci boků, nohou a břicha, dala si upravit nos i zvrásnělou pokožku na prsou a vsadit rovněž menší implantáty. O dalších drobných korekcích ve tvářích nemluvě. Krátce předtím se přitom důvěrně seznámila s operačním stolem při komplikovaném a finančně náročném zákroku na obou kolenou.

Jedna z Demiiných důvěrných přítelkyň prozradila, že exmanželka Bruce Willise je ochotna a schopna udělat cokoli, aby na její postavě nebylo jediné místečko, které by se nedalo označit za perfektní. A když už přestává stačit pečlivě volená strava, kick box a jogging, nezbývá než řešit komplexy, jež v ní vyvolává snaha udržet krok s nynějším o 15 let mladším chotěm Ashtonem Kutcherem, za přispění odborníků na ženskou krásu (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud