DENISA (36): Nikdy jsem nebyla na druhém rande. Jsem divná?

Zebruška
16. června • 14:01

Možná k tomu prostě jen Denisa přistupuje celkově špatně - připadá mi z toho, jak je to popisováno, že vlastně ani tak neřeší to, jaký je muž, se kterým má rande, a jestli jí s ním je dobře nebo ne, ale jen to, aby bylo druhé rande. Pak píše, že buď se s každým vyspí hne dna tom prvním rande nebo dělá nedostupnou - ale co to je, dělat nedostupnou? To se jako snaží tvářit chladně, odtažitě, jako ledová kráska, která ho hned setře, takže on to vyhodnotí tak, že o něj asi nemá zájem, nebo jako co? A když pak udělá opak a hned po první večeři skončí s chlapem v posteli, tak on si zas asi oprávněně myslí, že i pro ni (asi stejně jako pro něj) to bylo jen náhodné jednovečerní sexuální povyražení a ani ho nenapadne, že by ona od toho čekala vztah. Proč se prostě jen na tom rande nechová normálně, přirozeně, neuvolní se a nebaví se, aniž by úporně přemýšlela nad tím, jak se má stylizovat, aby ji pozval podruhé? Možná by se pak snáze toho dalšího rande dočkala. Vůbec na mě celý její vztah k mužům působí tak nějak divně - o milence nouzi neměla, ale přitom s každým chlapem byla jen jednou na rande? To pak ale opravdu může působit dojmem laciného zboží. A když už někdo s ní podruhé jít chtěl, tak to je zoufalec jak z nápravného zařízení, před kterým musí prchnout? To se ale taky nemůže divit, že druhé rande není, když se pak každého pozvání takhle zalekne a odmítne dát někomu druhou šanci - třeba by na tom druhém rande zjistila, že to není žádný zoufalec, ale třeba prima chlap, jen to možná není lev salónů, co po pár větách jde na věc a odtáhne si ji do postele. taky píše, že už neočekává nic a přesto se nikdo neobjevuje, aby vzápětí tvrdila, že propadá zoufalství, že nemá partnera... Radila bych přestat to tak křečovitě řešit. Nesnažit se rychle někoho sbalit, aby stihla do roka a do dne dítě. Nepřemýšlet pořád nad tím, jak se má chovat a co to znamená, když ji někdo nepozve, a co, když ji někdo pozve, zkrátka začít jen normálně žít, věnovat se práci a koníčkům a rande brát jako příjemnou záležitost, na které by se měla hlavně s někým pobavit a ne hned řešit, co dělat, aby z toho byl dlouhodobý vztah.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud