DENISA (45): Ukončila jsem vztah kvůli hroznému jménu

6 komentářů

Blanka
29. února • 18:59

Pravda je, že v Česku je hodně i hanlivých jmen. Měla jsem šéfa p.Kozibradu. Jednou jsem musela vypsat v práci údaje do papíru a když mi p.řekl příjmení, tak jsem se bohužel neudržela a rozesmála jsem se. Naštěstí jsem se otočila ke kolegyni a řekla jsem jí aby už mi raději žádné vtipy nevyprávěla. Myslím, že to asi stejně dotyčnému došlo že to platilo jemu. Takže, já bych ani s mužem s hanlivým jménem nezačala nikdy chodit.

Elynor
12. července • 18:56

Ty jo, v tuhle chvíli 66% lidí v anketě by donutilo - donutilo! - toho druhého, aby přijal jiné jméno. :-! To zírám. Kdyby mě někdo nutil ke změně jména, tak to může rychle zapomenout. Čistě z principu. Mohl by maximálně velice slušně poprosit a šoupat při tom patama, jestli bych to třeba náhodou pro něj neudělala. A rovnou říkám, že ne, neudělala. A nemohla bych si vážit člověka, který by se k tomu donutit nechal.

Dasa63
30. července • 12:36

@Elynor: Bohužel takhle přistupuje těch 60 % žen ke vztahu - vychovám z něj koho budu chtít - a pak se diví, když se to nepovede nebo se prostě chlap sbalí a vypadne.

SandraN
11. července • 23:55

V životě by mě nenapadlo brát v potaz, jak se kdo jmenuje. A podle toho se k němu chovat. Ale jsou takové ženy. Že koukají na to, že má třeba člověk vadu řeči. A odmítnou kvůli tomu perspektivní vztah. Nebo že má ten dotyčný nižší vzdělání. Že nevydělává majlant. Že nemá auto. Bydlí jen v bytě a ne v domě. Atd. A kývnou na vztah někomu, o Kom se dá s určitostí předpokládat, že on nestojí za to, aby si je vzal. I když s ním mají dítě. Vůbec jim nevadí, že jsou druhé třetí v pořadí. Že ten člověk má vlastností chlapa, pracovníka, partnera, táty..... mnohokrát osvědčené jako velice pochybné....a ty ženy vybírají, až přeberou. Dopadnou podle toho. A abych byla spravedlivá....někdy to nedopadne, ani když je chlap slušný, pracovitý a děti žádné jinde nemá.....

Elynor
10. července • 21:54

No, je to taková anekdota, trošku rozvedená do šíře. Až moc, ztratilo to šmrnc, a na pointu se čeká moc dlouho, seškrtala bych to. Jako reálný příběh se to brát nedá. Ale ten základní fór v tom je, jenom trošku ztracenej.

Dasa63
10. července • 17:53

To se divím, že si jí někdo vzal. Povrchní slepička, co řeší takové exkrementy měla dost kliku, když neměla v životě horší starosti.

Doporučujeme

Články odjinud