Denise Richards se nehlásí ke svému pozadí

Denise Richards se nehlásí ke svému pozadí

Půvabná herečka Denise Richards se rozzuřila poté, co se filmoví producenti rozhodli digitálně zvětšit hereččino pozadí na propagačních plakátech k jejímu novému filmu. „To si už opravdu dovolili moc,“ rozčiluje se hvězda jedné z posledních „bondovek“ nad reklamou k nové americké komedii Undercover Brother, v níž ztvárnila hlavní roli.

Denise Richards se nehlásí ke svému pozadí

Denise Richards Půvabná herečka Denise Richards (31) se rozzuřila poté, co se filmoví producenti rozhodli digitálně zvětšit hereččino pozadí na propagačních plakátech k jejímu novému filmu. „To si už opravdu dovolili moc,“ rozčiluje se hvězda jedné z posledních „bondovek“ nad reklamou k nové americké komedii Undercover Brother, v níž ztvárnila hlavní roli.

„Byla jsem doslova na pokraji zhroucení, když jsem se uviděla na jedné z losangeleských autobusových zastávek. Pomyslela jsem si ´Co to udělali s mojí krásnou prdelkou?´ A to ani raději nemluvím o desítkách telefonátů od mých kamarádek, které si neodpustily poznámky typu ´Co to se tebou udělali? Vypadáš opravdu směšně.´,“ supí na všechny strany herečka.

Richards, která je od letošního ledna zasnoubená s hollywoodským hercem Charliem Sheenem (36), vůbec netuší, odkud nelichotivé fotografie pocházejí. „Nic podobného jsem pro komedii Undercover Brother rozhodně nefotila. Nejsem přece padlá na hlavu, abych souhlasila s takovou potupou. Zřejmě předělali nějakou seriózní fotku a naprosto nechutně ji zpitvořili,“ vysvětluje původ fotky hvězda seriálu Spin City s tím, že rozhodně nejde o její pozadí.
„Určitě to není můj zadek. Jde o děsnou práci počítače,“ zapřísahá se Denise. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud