Denise Richardsovou stále trápí chování exmanžela

5 komentářů

Ivulenka
5. září • 8:26

To spíš vypadá na okurkovou sezonu na Dámě. Když není nic pořádného, o čem v rubrice psát, tak tam plácnem nějakou blbost...

aaaa
4. září • 10:12

*spouste

aaaa
4. září • 10:12

Je to znama herecka a videl jsem jeji oblicej ve spoustu filmech.
Spis mi vadi, ze tu sice v nazvu clanku pisete o tom jak ji trapi chovani jejiho ex-manzela, ale , proc to tady nikde nevidim. Jdete se vycpat. Jen prekladate cizi clanky. Chachari

Xenia2
2. září • 8:27

Abolutně nechápu, k čemu je podobný článek. Za prvé souhlas s Bájou, za druhé když už píšu o herečce, kterou nemusí znát všichni, bylo by dobré zmínit kromě drbů postavených na chorém základu aspoň ve kterých filmech hrála (nemůžete to prosím do článku doplnit?)
Za další - rozvádí se spoustu ženských, že se rozešli letos v březnu, no a co jako.Když už o tom píšete, co třeba napsat proč se rozešli? A že je jejich rozchod těžký, tak čí nebyl?A byl vážně tak těžký, když si ex manžela dle tohoto článku bere k porodu a tráví s ním nějaký stupidní den otců?
Nic ve zlém pro autora, ale co věnovat článku více píle a poskytnout nám čtenářkám konkrétnější obsah? Když už o takové banalitě píšete, alespoň pište tak, aby to bylo čtivé a obsahově plnější. Osobně jsem asi filmový analfabet, do kina chodím občas, televizi sleduji občas. Každopádně toto jméno a obličej vidím poprvé v životě.Kdybyste takto kuse psali o Britney Spears či další mediálně obehrané hvězdičce, šlo by to ještě pochopit, i když obsahově by byl článek stále na nule.
Když píšete o něčem, pište tak,aby bylo patrné,že alespon vy víte o čem píšete.Já to teda nevím, kdo je tato herečka, i když musím přiznat, že mě to osobně vcelku ani nezajímá.
Nebylo by lépe zaměřit se na Dámě na duchaplnější témata? Většina žen by to určitě uvítala.Chceme si přečíst o něčem, co není psáno pro osoby s IQ těsně pod kuchyňským plynovým sporákem.

bája
31. srpna • 10:15

Sam je holka a ne kluk, měli byste si ověřit informace. Podoba jména Sam neznamená, že to automaticky musí být chlapec

Doporučujeme

Články odjinud