Denzel Washington zastrašuje nápadníky svých dcer

Denzel Washington zastrašuje nápadníky svých dcer

Denzel Washington (53) se ze všech sil snaží ochránit své dvě dcery, Katiu (20) a Olivii (16) před nevhodnými nápadníky.

V rozhovoru s televizním moderátorem Davidem Lettermanem řekl, "Má starší dcera má přítele, který studuje na stejné škole jako ona. Ten kluk vypadá, že je chytrý, ale na můj vkus má moc náušnic. Tak jsem mu řekl, `S tebou se mladý muži moc přátelit nebudu.´ Pak jsem na něj poslal svého staršího syna, aby ho jako postrašil. Řekl jsem mu, trochu ho propleskni, trochu ho načni a já to pak dokončím."

Denzel přiznává, že má problémy s tím být stejně přísný na své syny, Johna (24) a Malcolma (16), jako je na dcery. "Je to těžké a vím, že na ně beru jiný metr, protože si vždycky říkám, ´No to je můj kluk!´," přiznává dle FemaleFirst Denzel Washington. Denzel není jediný herec, který užívá image, kterou si vybudoval ve filmech na zastrašování nápadníků svých dětí.

I Bruce Willis se přiznal, že dělá něco podobného. "Já prostě těm chlapcům řeknu, že se s nimi chci setkat a pak na ně vrhnu takový ten nebezpečný pohled, víte co myslím. Také dělám to, že jednoho z nich vždycky udělám šéfem. Řeknu třeba, "Chlapče, jak se jmenuješ?" a on řekne, že třeba Brad. No a já mu pak povím, "Brade, jsi za ně odpovědný. Jestli se cokoliv jedné z mých dcer stane, půjdu po tobě jako prvním. Pak zabiju rovnou před tebou tvé přátele a tebe si nechám na konec," přiznal Willis. Inu, roztomilí tatínkové.

Doporučujeme

Články odjinud