Depp řešil popularitu alkoholem a drogami

Depp řešil popularitu alkoholem a drogami

Na začátku své herecké kariéry se Johnny Depp často opíjel a užíval drogy. Přiznal, že to bylo kvůli tomu, aby utekl před svojí vlastní popularitou a slávou.

"Bylo to v době, kdy jsem čtyři roky natáčel hodně úspěšný televizní seriál 21 Jump Street. Stal jsem se idolem mladých lidí a z prapodivného důvodu jsem to nenáviděl. Neuměl jsem být slavný," řekl Johnny Depp v americké talk show 20/20. Teprve nyní si prý uvědomuje, co se s ním před mnoha lety dělo. Doba, kdy ztvárnil jednu ze svých nejoblíbenějších postav, Střihorukého Edwarda, pro něj byla podle všeho nejhorší v životě.

"Kvůli tomuto filmu jsem se přestal cítit ve své kůži. Nejhorší to bylo, kdykoliv jsem si uvědomil, že mě zná celý svět a jsem neustále někomu na očích. Přestal jsem to zvládat a byl jsem ze své slávy opravdu otrávený. Dnes vím, že to bylo stupidní jednání. Bylo to pitomé období," přiznal po letech herec, známý také z filmů Čokoláda nebo Ospalá díra.

I přesto, že má za sebou nominaci na Oscara a patří na herecký A-list, tedy mezi přední hollywoodské hvězdy, stále o sobě tvrdí, že je pro něj hodně obtížné přemýšlet o sobě jako o celebritě. "Jsem holt chlap s podivným zaměstnáním," konstatoval.

V současnosti vede Johnny Depp usedlý rodinný život na jihu Francie, kde žije společně se svojí manželkou Vanessou Paradisovou a jejich dvěma dětmi, pětiletou Lily-Rose a dvouletým Jackem. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud