Dermacol studio radí…jak na krásné oči

Dermacol studio radí…jak na krásné oči

V rámci odborného semináře Unie kosmetiček proběhla 20. 2. přednáška na téma Barevné kontaktní čočky – změna, která ovlivní vaše líčení. Vizážistky kosmetiky Dermacol zde předvedly ukázkové líčení k použitým kontaktním čočkám.

„Díky barevným kontaktním čočkám lze měnit barvu očí, kterou můžeme navíc podpořit vhodným nalíčením. Barevné oční stíny, konturovací tužky, oční linky či řasenky tak opticky zlepší celkový dojem a dodají očím neodolatelný výraz,“ říká poradkyně značky Dermacol Věra Spěšná. Dermacol nabízí 16 barev stínů na oči ve třech variantách – mono stíny, duo stíny a trio stíny. Oční stíny Dermacol obsahují velmi jemné mikronizované pigmenty vytvářející rovnoměrný nános na očním víčku. Díky nim vypadá líčení přirozeně i při profesionálním použití (například fotografování), a tedy i při velkém zvětšení. Součástí očních stínů jsou také deriváty lanolinu, jež mají zvláčňující účinky.

Oční linky Dermacol se nanášejí přímo nad řasy pomocí tenkého štětečku. Spotřebitelky si mohou vybrat ze dvou barev – klasické černé a jemnější hnědé.

Řasenky Dermacol obsahují přírodní vosky, díky kterým vytvářejí na řasách jemný film a zároveň o ně pečují.

Konturovací tužky Dermacol mají vysoce krycí účinek s dlouhotrvajícím efektem a zároveň jsou šetrné k pokožce. K dispozici jsou v deseti odstínech. Tři odstíny jsou navíc v automatickém plastovém obalu, díky kterému se nemusí ořezávat.

zdroj: Dermacol

Doporučujeme

Články odjinud