Děsivé halloweenské líčení: Těchto make-upů se leknete i za bílého dne! Jak na ně?

Děsivé halloweenské líčení: Těchto make-upů se leknete i za bílého dne! Jak na ně?

Právě dnes, 31. října, se slaví Halloween, a pokud jste tomuto svátku také propadla, pravděpodobně vymýšlíte, jaké líčení zvolit. Chcete-li pořádně vyděsit okolí, vezměte jako inspiraci halloweenský make-up ve stylu Día de Muertos či zombie vzhled, z nichž tuhne krev v žilách!

Během Halloweenu se lidé často inspirují mexickým Svátkem mrtvých neboli Día de Muertos, kdy si lidé do průvodu vytvářejí na obličeji skeleton v kombinaci s barevnými květinami. Šlápnout vedle ale nemůžete ani ve chvíli, kdy se rozhodnete pro vizáž zombie. Kromě klasických zombie monster můžete zvolit například i look zombie Sněhurky či jiné princezny.

Jak si vyrobit strašidelné halloweenské lampičky? Podívejte se na video:

Jako maska jsou oblíbené také nejrůznější postavy z filmů, nejčastěji z hororů. Vyrazit na halloweenskou party můžete třeba coby Wednesday z Addamsovy rodiny, Freddy Krueger z Noční můry v Elm Street, klaun z To nebo Harley Quinn ze Sebevražedného oddílu. Fantazii se zkrátka obzvlášť v tento den rozhodně meze nekladou!

V následujících kapitolách naleznete nejen inspiraci v podobě fotek, ale i několik videotutoriálů, jak si opravdu děsivý make-up vytvořit.

Doporučujeme

Články odjinud