Děsivé proroctví slepé věštkyně Vangy: Zkáza Evropy začne v roce 2016

31 komentářů

Anonymizovaný
22. prosince • 15:37

Vanga je bez urážky hova**na.Nemyslím to ve zlem,ale,lidstvo si určí samo co bude a co nebude?

Anonymizovaný
22. prosince • 15:39

@Anonymizovaný: Jo,jo,máš pravdu
Máš ráda tlusťochy?

helza
10. prosince • 11:23

Katharo: Taky mám ten pocit. Koukám, z Dámy se stává bulvár. Je smutné, kolika lidem podobné články (a že jich je na netu hodně) zamotají hlavy. Nejhorší je, že na fb jsou trpělivě vyhledávány a následně sdíleny. :(((

Katharo
10. prosince • 10:26

Victor: Kazdej rok to posouvaj.. mrknete tady http://babavanga.euweb.cz/

helza
9. prosince • 19:55

Mně zaráží ještě jedno. Kdykoliv se v diskusích objeví téma žena štěstí a bezdětnost a já přihodím příspěvek ve smyslu, že by nám nemělo být zase až tak fuk, zda a kolik dětí máme, octnu se pod palbou názorů typu že více jak 1, nejvýše 2 děti normální lidi nemají, že nemít žádné je dobrá volba, nebo že vůbec přivést dítě do tohoto světa je sobecké. A že svobodná matka budující si kariéru si jednou ve stáří péči zaplatí. Ale komu zaplatí, když my ty děti dle těchto názorů mít moc nebudeme? Mít podobný názor a odsuzovat rodiny s osmi a více dětmi, budu vítat každého imigranta a bude mi fuk, zda je, či není muslim. Budu ráda, že on bude mít ty děti, které my sami už nejsme ochotni mít. ___________________________________________________________________A pamatuji si i bouři nad zvýšenými přídavky na děti a podporou rodin s dětmi. Přeci někdo, kdo děti nemá nebude ze svých daní přispívat na cizí haranty, že jo.

helza
9. prosince • 19:40

Petruna: Přesně. Přitom píšou, že její proroctví nikdy nebyla vágní, ale zcela konkrétní.

helza
9. prosince • 19:39

Elynor: Díky, to jsem nevěděla a docela mě to zajímalo. Na její věštby mám ale stejný názor. Pokud bych jim i věřila, pak, pokud se jich nesplnilo 100%, jde o falešná proroctví (tolik církev). Mimo to pouze předpovídá "černé mračno" valící se na Evropu. V řeči mystiků a jiných všelijakých proroků černé mračno zcela jistě nepředstavuje množství lidí tmavé pleti, ale zlo, nepokoj, děs, nenávist, nepřátelství, atd, zkrátka černo v duších a v srdcích. A toho se, když čtu reakce na toto proroctví, zvláště na fb fakt bojím. :)

Elynor
9. prosince • 18:27

helza: baba Vanga nebyla muslimka, hlásila se k pravoslavné církvi. Ovšem církev se nehlásila k ní, protože ji pokládali za čarodějnici. Zemřela před 20 lety, takže dnes těžko může vyděsit a zblbnout půl Evropy, to dělají lidi, kteří o ní píší nesmysly. Byla především léčitelka, ty věštby byly spíš vedlejšák, aspoň tak to praví zdroje, kterým se dá aspoň částečně věřit. Věštby pokládám za hloupost, možná částečně folklór a lidovou slovesnost. Každopádně nevěřím, že by skutečně předpověděla něco, co by se splnilo. To až dodatečně různí vykladači, kteří to vědí asi lépe, než ona sama, vysvětlují, co to vlastně předpovídala. Bulvár, no.

Zorka.
9. prosince • 17:43

Já si jen říkám, kde udělali "soudruzi z NDR" chybu, když baba vše prorokovala a ničemu se nedokázalo zabránit? Jasně, už vím...osud :-)

lebahu
9. prosince • 16:59

Petruna: Aha, takže redakci (autorovi tohoto blábolu) jde o to, abychom zde začaly plamenně diskutovat na téma islám, přistěhovalci atd (to většinou zabere, lidi se zhádají a stránky budou mít návštěvnost) a přitom bába nic takovýho nevěštila. :-D

Petruna
9. prosince • 16:56

To vždycky někdo vytáhne něco napasuje na to co se hodí a máme jasno. A o těch co tomu věří mám svůj názor. A to uznávám že existuje něco mezi nebem a zemí, co nedokážeme na současných znalostech vysvětlit. Ale věřit těmhle hloupostem nevím, no ale pak se nedivme že máme Zemana na hradě.

Petruna
9. prosince • 16:53

tak ted jsem našla její proroctví v datech:
Proroctví baby Vangy
1953 - datum Stalinova úmrtí
1987 - Perestrojka v Rusku
1987 - jednání Gorbačova a Reagana
1991 - rozpadnutí Sovětského svazu
1997 - smrt princezny Diany
2000 - potopení ruské ponorky Kursk
2001 - teroristický útok 11. září 2001
2008 - konflikt v Jižní Osetii
2010 – III. světová válka, která skončí v roce 2014
2016 – Evropa bude skoro bez lidí
2018 – vyčerpají se zásoby ropy, vlaky začnou létat
2023 – změní se oběžná dráha Země
2033 – polární oblasti budou bez ledu
2043 – muslimové postupně ovládnou Evropu
2111 – lidé žijí ve společnosti s kyborgy
2273 – vznik nové lidské rasy
2371 – bída a hladomor
3797 – Země zanikneNějak mi tam chybí ty muslimové, a válku jsem taky nějak nepostřehla, když pominu český parlament.

lebahu
9. prosince • 16:23

helza: Máš bod, vidím to podobně.

helza
9. prosince • 16:20

lebahu: Tuším, že baba jaga je muslimka, když pochází z Makedonie. Zblbnout a vyděsit půl Evropy se ji hodí, nebudeme už totiž potřebovat Islám, sami si pak strachy, následnou zlobou, nenávistí a hledáním tvrdých řešení svůj svět, takový, jaký je, zničíme.

šiška
9. prosince • 16:15

Jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu! O zániku Evropy jsem tedy osobně přesvědčená, jinak to ani nemůže dopadnout díky současnosti co se ve světě děje!Evropanky mají 1-2 děti ale muslimky 10 tedy zákonitě jich bude během pár let mnohem více. Navíc už se jich dost v současné době v Evropě narodilo.Každá muslimka co teď porodila v Evropě za rok bude rodit znovu!!! Strašná prognóza,brrr.

lebahu
9. prosince • 16:05

Hm... baba Jaga (teda pardon baba Vanga) tu nestrašila už asi měsíc. Nějak mě poslední poznatky vědců nechávaj v klidu. Mimochodem, když se večer rozhlídnete po městě či vsi, tak za každým druhým oknem svítí Santa i se sobama. Tak sakra jakou evropskou (českou) kulturu by nám chtěli vzít? Aby nám někdo něco mohl sebrat, museli bychom to napřed mít.

BlankasKubíčkem
9. prosince • 15:10

monada: No, já si spíš myslím, že když nebudou vydělávat nebo spíš dostávat - tolik kolik si představovali, že neodejdou... naopak se začnou bouřit a brát si násilím co chtějí... každopádně z toho jde mráz po zádech...

Heffy
16. listopadu • 19:35

šiška: Nelze to změnit. Není kdo by to změnil a nemá na to prostředky. Věříte v demokracii? Tak proč ať volíme koho chceme, vždy jen z předloženého seznamu kandidátů a žádné volby nikdy nic zásadního nezměnily. Video o špatných piškotech olajkovalo půl miliónů lidí a považte, jejich prodej neklesl ani o jedno procento. Už nedokážeme nic, jen přihlížet.

AlHaJiVe
16. listopadu • 11:48

Když Evropa vidí, že se proroctví plní, ještě je čas jej změnit! Každá věštba se dá změnit, pokud člověk chce! Nemam ráda kartářky, akorát dělají zlo, ale tohle třebas může být nějaké znamení a lidé by s tím měli něco dělat, vyhnat uprchlíky, ať si jdou zpět do svých zemí, tady není pro ně místo, každý má bydlet tam, kde se narodil, ve své zemi. Nemám ráda náplavy! Tahněte si tam, odkud jste přišli!

šiška
14. listopadu • 16:39

Vše nasvědučuje o zániku Evropy.Nic už nebude jako bylo.Černí se o to postarají!Nikdy se jich Evropa už nezbaví.Páni politici si o tom rozhodli a obyč.lidé to odnesou.Politikům to už přerůstá přes hlavu a neví si rady.Rozhodně bude hůř v žádném případě lépe!S černýma to po dobrém nejde, jdou na vše násilím a hrozbama, rozhodně už se nevrátí zpět odkud přitáhli!!! Potěš nás koště co nás ještě čeká a nemine.

itek
5. listopadu • 21:13

Už aby to bylo.

Victor
5. listopadu • 8:33

alfa176: Do roku 2066 je naprosto nereálné aby celá Evropa byla muslimská?Jasně,bude to daleko dříve,jestli se toho nechytí normální lidé.

Victor
5. listopadu • 8:24

No,na nějaké předpovědi nevěřím,ale nyní jak se sem hrnou ti čmoudi,tak by to mohla být pravda.No nic,musíme odstranit příliš vstřícné a proti imigrantům málo důrazné politiky.Myslím "odstranit" ve volbách,žádné násilí,to až kdyby to nešlo.Migranty tady strpí jen multikulturalisté (těch je málo) a ženské co mají rády černé cocoty (a těch je zase hodně).Ale my normální si s oběma sortama poradíme.

farah.farah
4. listopadu • 17:56

Do roku 2066 je naprosto nereálné aby celá Evropa byla muslimská.

alfa176
4. listopadu • 17:18

Elynor: Mám stejný názor.

Elynor
4. listopadu • 12:33

Varžiny vize jsou naprosto přesně formulované, včetně jmen a dat. - Doopravdy? A proč tedy ta dáma jasně neřekla, že 12.8.2000 vybuchne cvičná munice v torpédové komoře a ponorka Kursk skončí na dně Barentsova moře? To by byla přesně formulovaná předpověď, včetně jmen a dat. A to bych se možná i zamyslela, odkud to ona dáma mohla vědět (a v takovém případě by někdo jistě začal prověřovat její zahraniční kontakty). Ovšem takovéto přesné a konkrétní věštby zatím nikdo nepodává, ani v minulosti ne. Vždycky se až zpětně, po nějaké události, vyrojí nejrůznější šarlatáni a případně výklady nějakých výroků, které se obratně přizpůsobí skutečné situaci.

Mata69
3. listopadu • 22:45

A že to proroctví vytáhnou zrovna v dobu, když médii hýbou "uprchlíci"? Ten Kursk si přeci taky nevysvětlili dobře, takže bych babu věštkyni brala s rezervou.

monada
2. listopadu • 14:20

Také mám obavy s takového přílivu . Je lepší odejít než řešit problém ve své zemi.. Našil lidé kdysi taky šli za prací , ale toto se nedělo. Snad se jim nebude líbit a odejdou . Je tu zima . Nebo nebudou tolik vydělávat co si mysleli. uvidím vždy proroctví se nevyplní a když víme jaké je můžeme jej změnit.Hezký den

oblinka
2. listopadu • 13:23

šiška: cítím to bohužel stejně, asi jsme zaspali...

Rambíša
2. listopadu • 11:39

Nebude-li pršet,nezmoknem.Mnohá proroctví už tu byla,a mnoho jich ještě bude.Nechám se překvapit,doufám,že to nebude takové,jak zní ta předpověď.Kdovíjak to paní tehdy řekla,kdovíjak to někdo zapsal,není to 100% jisté.

šiška
2. listopadu • 10:36

Přesto že nejsem pověrčivá, na co si nesáhnu a nevidím na vlastní oči beru s hodně velkou rezervou, ale tomu že ovládnou svět muslimové věřím na 100% !!! Jinak to ani dopadnout nemůže, strašně rychle se množí, 8 až 10 dětí má každá muslimka a už teď je jich hodně co teprve za 20 let! Chudáci naše vnoučata!

Doporučujeme

Články odjinud