Děti očima návrhářů

Děti očima návrhářů

Nejen pro dospěláky vznikají módní trendy. Přední módní návrháři stále častěji myslí i na ty menší a nejmenší. Dětské kolekce slavných značek jsou hitem nejen v Paříži a Miláně. Elegantní, hravé, roztomilé i super trendové oblečky pro drobotinu a dorost nás prostě okouzlily!

Kam se ubírá dětská móda? Prakticky se moc neliší od linií pro dospělé, žhavé trendy a novinky se objevují i tady, samozřejmě v odlehčené podobě. Důležitá je hravost a fantazie, kterou návrháři ani zde nešetřili.

U Diora vsadili na army look s prvky punku a romantiky, výsledek však nepůsobí těžce a nepřístojně, jak by se mohlo zdát. Diorova holčička je prostě „cool“. Italové Dolce a Gabbana vytvořili velmi rozmanitou kolekci inspirovanou horami, country stylem, ale i typicky italským oblékáním – mini, černé roláky a tygří potisky. To Escada si i u dětských zákaznic zakládá na eleganci, v tomto případě více sportovní. A Gianfranco Ferré dává ratolestem pocit dospělosti v podobě balonových kabátků, tvídových sáček a tolik populárního vzoru kostek.

Zatoužíte-li dopřát svým ratolestem luxus v podobě návrhářského oblečení, pak vězte, že nemusíte jezdit k sousedům. Např. linie Baby Dior a Escada Kids jsou k dostání i v Praze. V opačném případě se nechte alespoň inspirovat barevností a rozmanitostí, kterou snadno vnesete do šatníků svých potomků.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud