Devítiměsíční Harper Beckhamová dostala první nabídku na práci manekýnky

Devítiměsíční Harper Beckhamová dostala první nabídku na práci manekýnky

Harper Seven Beckhamová, dcera Victorie (38) a Davida (36) Beckhamových, zřejmě půjde v matčiných stopách. Již ve třech čtvrtích roku dostala první nabídku na modeling.

Na rozdíl od velké většiny lidí inkasuje dítě hvězdného páru svou první výplatu zřejmě ještě před prvními narozeninami.

Podle informací listu Metro by se totiž holčička měla stát tváří renomovaného internetového obchodu s oblečením a dalšími potřebami pro děti My1stYears.com.

Nabídku dostala od manažerky webových stránek Emily Sandfordové a zní takto: "Oba tví rodiče jsou slavní ve světě módy, takže nevidíme důvod, proč bys i ty nemohla začít vlastní kariéru již v útlém věku. Na základě toho, jak působíš již od prvního veřejného vystoupení před necelým rokem, je jasné, že máš naprosto dokonalý cit pro styl. Pro naši reklamní kampaň jsi tedy byla od začátku nejžhavější kandidátkou.

Kvůli zákonům zakazujícím práci dětí nemůžeme smlouvu domlouvat přímo s tebou. Proto jsme dopis přeposlali i tvé mamince a tatínkovi. Chtěli bychom s nimi promluvit o tvé odměně, ale již předem můžeme říci, že jsme připraveni zaplatit za to, aby ses stala tváří naší nové kolekce, podstatnou sumu. Doufáme, že se ujmeš této fantastické příležitosti a staneš se prvním miminkem, které bude veřejně propagovat naši značku. Doufáme, že na to tvoje maminka a tatínek budou velmi pyšní."

Harper by měla předvádět oblečení, dečky, botičky a plyšové medvídky, na nichž bude napsáno její jméno.

A pokud se Victoria, někdejší zpěvačka skupiny Spice Girls, a její manžel, bývalý kapitán anglického fotbalového mužstva, rozhodnou nabídku přijmout, připojí se k dlouhé řadě celebrit, které v tomto internetovém obchodu nakupují.

Proslýchá se, že i syn sira Eltona Johna nosí oblečení právě této značky.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud