DIANA (41): Prý vypadám jako „lesana“. Netušila jsem to! Mám se změnit?

8 komentářů

Nofar
1. března • 10:34

Jestliže se vám váš styl líbí a jste spokojená, proč ho měnit? Neumím si představit, že bych se kvůli tomu, co lidé zakrakaji, musela vzdát svého indického a orientálního stylu.

homo sapiens
7. listopadu • 20:14

Ten článek je hrozný blábol. Za prvé je skutečných "lesan" zoufale málo, za druhé se mnoha mužům tyhle přírodní typy opravdu líbí a za třetí jsou poměry na seznamkách o dost jiné ( horší ).

Elynor
20. července • 10:25

Mě zase zarazilo, jak se asi dělá z kudrnatých vlasů mikádo. Všechna mikáda, co jsem kdy viděla, byla z rovných vlasů, a mně samotné se vlasy vlní jen lehce a přesto nejsem schopná účes typu mikádo mít na hlavě déle, než do večera ten den, co opustím kadeřnictví. Druhý den už je to vrabčí hnízdo a vlasy kam který. :hm

Nofar
1. března • 10:35

@Elynor: Ale ano, jde to.

Mata69
19. července • 21:14

"Jeho bývalá žena prý byla podobný typ jako já. Jenže ona na rozdíl ode mě nejedla maso, nepila alkohol ani kávu, nepožívala depilátor ani žiletku..." Já tedy žádná Lesana nejsem, ale depilator ani žiletku bych taky nepožívala. Si myslím, že by to mohlo v žaludku nadělat dost paseku, hlavně ty žiletky a taky nevím jak polknout depilator.

Radna
19. července • 8:16

No, ono to zaskočí, když člověku někdo řekne, že působí úplně jinak, než se cítí. A řekne Vám to většinou nový známý, ti staří si asi myslí, že to víte, nebo to neřeší. Mě třeba na vysoké po pár měsících noví spolužáci řekli, že původně mysleli, že jsem nepřístupná, smutná .. tak nějak, už si přesně výraz nepamatuji. Šlo o to, že když se nijak netvářím, opravdu působím asi ne moc příjemně - ale tak mám prostě obličej v klidu. A díky tomu jsem si zvykla se víc usmívat (trochu stačí - nechodím s americkým úsměvem :-) ) a lidi se mě už nebojí. Takže za mě OK, řekl jí to, ona se tak necítí, ale zjistila, že ostatní jí tak také vidí a teď s tím může, nebo nemusí nic udělat. Ale věřím, že i malé změny by to vyřešily a sama by se cítila lépe. (Nějaká ultrahypoalergenní řasenka a oblečení z bavlny a omezit len, který se opravdu strašně mačká)

Elynor
18. července • 8:41

Dodatek - taky se mi to stalo, a ne jednou, že pán ze seznamky pravil, že nevypadám tak, jak si představoval. Inu, to měl teda pech. Ale byl to jeho problém, ne můj. :-)

Elynor
18. července • 8:39

Proč? Nevidím důvod něco měnit. S tím pánem ze seznamky se patrně už víckrát Diana nesetká, a doteďka nikdo jiný nic neříkal, že by mu to vadilo. Ostatně by si měl ten záhadný pán z seznamky ujasnit, jestli Dianě tyká nebo vyká, v každé větě je to jinak, a za druhé nevěřím, že by se zeptal na očkování. Pokud ano, je to balík, kterému se nedostalo vychování a netřeba s ním ztrácet čas. ]:-D Měnit styl oblékání a další věci má smysl tehdy, pokud by jí to nějak vadilo v práci nebo v běžném životě. Kdyby jí například v té advokátní kanceláři řekli, že její oblečení nepůsobí dostatečně reprezentativně a nedělá to firmě dobré jméno. Pak by asi bylo na místě o tom přemýšlet. Ale kvůli nějakému šmoulovi ze seznamky? Tsss. 8-)

Doporučujeme

Články odjinud