Dieta z New Yorku

12 komentářů

kaypax
15. března • 9:20

Mohu MAUR poprosit o praktickou stránku této diety? Co snídáš,svačíš ,atd. včetně gramáže? Moc by mi to pomohlo . Děkuji a těším se na odpověď na mejlu : kaypax@seznam.cz

Dieta
8. října • 13:45

VYzkouším to!!!!!sem moc zvědavá

MARKETA...04
20. září • 19:14

dieta vipada moc dobre,ale jak uz rekla ivana :kdy mame chodit do prace a do skoly??no nwm mozna bych si ji skusila o prazdninach ,ale tet v tomto tempu urcite NE!!

pepa1
21. srpna • 21:06

To co tu píšete je dost pravda. Není drsná já něco podobného zkusil a dalších 30 mích známích.Ahoj, četl jsem Vaši diskuzi na snížení váhy. Mám něco vyzkoušeno a dalších cca 100 lidí v ČR. Technologie z Holandska, která je na světe přes 7 let a dělá divy v Německu, Holandsku, Rakousku a u nás taky. Já sám jsme za 42 dnů zahodil z 88Kg na 78Kg (1.9.2005) dnes mám 78,4 - 79,8Kg. Manželka z 60Kg na 54Kg a dnes má 52Kg. Známí který začal 4.1.2006 z 114Kg má dnes 97Kg a chce jít na na 82Kg. Bez JOJO. Nejde o Herbalife. Když Vás to bude zajímat. Tak napište odkud jste není to na mail ani na telefon. Jde o systém stravování, potr. doplňků, atd...... Pomohu Vás s tím začít a budu Vám radit. Pošlu Vám základní informace: mail: disc@wo.cz pepa1

Evik76
9. srpna • 8:27

Já vím, že je dobrej pohyb. Začla jsem chodit i do posilky. Ty bungalovy jsou moc pěkný.

Zuza.cz
8. srpna • 14:28

Nejlepší dieta je pohyb! Já byla tady : http://www.sisak.estranky.cz/ na dovče, chodila jsem celý týden na výlety a shodila 3 kila za týden a žádné omezování se v jídle!

Evik76
7. srpna • 12:07

Ahojky Hani12,to ti teda závidím. taky bych potřebovala něco schodit. Co ty jsi tak přes den papala? můžeš napsat aspoň jeden den , podle kterého jsi papala. A když s touto dietkou skončíš - a začneš normálně jíst -nepřibereš to hned?
A chodíš cvičit?
Dneska jsem se rozhodla, že od zítřka taky začnu.

Hana 12
2. srpna • 18:48

No nic nového ale dieta stojí za to mám dole 9 kg za 14 dní

maur
2. srpna • 15:03

Zapomněla jsem napsat, na adrese Креmлевская диетa
je seznam všech potravin, které byste mohli dovolit bez úhony na zdráví, ale v ruštině

maur
2. srpna • 15:00

Tahle to dieta nic nového pod sluncem. Ma názvy jako Kremlevská, protože jí drží ruské vladní činitele s tím, že v štihlosti chtejí dohnat Putina, za druhé, před deseti lety se jmenovala dietou amerických astronautu. Držim tuto dietu jíž mesic, ale necvičim, občas zajdu do bazenu, po dvou tydnech jsem zhodila 6 kil. Dobře se kombinuje s limfomassažem, ale to musí delat zapravdový odbornk.

hanuša
2. srpna • 8:15

vypadá to dobře, jen nevím jak bych to tempo vydržela, ráno vstát umíchat bílky skočit na orbitrek šlapat a šlapat, seskočit poklusem klus do krámu pro suroviny a poklusem klus zpět, pak tedy umíchat oběd, skočit na orbi, mezitím kojit přebalovat atd atd, no zápřah od rána do večera v noci padnu a budu doufat že se ráno probudím, no myslím že po 14dnech budu sice hubená ale taky možná mrtvá to spíš.

Ivana.
2. srpna • 6:34

Dieta je to dobrá, i když nic nového pod sluncem. Ale kdy mám chodit do práce?

Doporučujeme

Články odjinud